יש כאן מישהו שלא אוהב שוקולד אם כן המתכון הבא ממש לא בשבילו!!!
חומיות בעברית או בראוניז באנגלית זה ממש לא משנה מה שחשוב שזה טעים למות וממכר בצורה פסיכית.
המתכון של היום משלב שילוב מרקמי שמקפיץ את הבראוניז למקום אחר לגמרי.במתכון אני משתמש בקמח לחם שהוא עשיר בחלבון מה שיגרום לבראוניז שלנו מרקם הרבה יותר רך ונעים ובנוסף לזה אני מבשל את הביצים על בין מרי מה שיתן עוד קלילות לחומיות שלי
אז יאללה מתחילים…..
רמת קושי-קל.
זמן הכנה-שעה
תפוקה-תבנית 20/20.
מסגרת 20/20
מרכיבים לבראוניז:
200 ג שוקולד מריר
110 ג חמאה
3 ביצים לארג
150 ג סוכר לבן
50 ג סוכר חום דביק
65 ג קמח לחם או פיצה (אחוז החלבון בקמח נותן רכות נוספת לבראוניז)
25 ג קקאו איכותי
הכנה:
להמיס שוקולד וחמאה במיקרוגל ולערבב לגנאש.
בקערה אחרת לערבב סוכרים וביצים לטרוף ולבשל על בין מרי תוך כדי טריפה כ 3-4 דקות
להעביר את התערובת למיקסר ולהקציף במהירות גבוהה לקציפה תפוחה.להוסיף את הגנאש ולערבב
להוסיף את הקמח והקקאו שהם מנופים ולקפל למרקם אחיד.
לצקת לתבנית מרופדת בנייר אפיה ולהכניס לאפיה ב 165 למשך כ 25-27 דק
(לא לייבש) להוציא ולצנן מס שעות במקרר
להכנת הגנאש מעל:
100 ג שוקולד מריר
100 ג שמנת מתוקה
הכנה:
להמיס הכל יחד במיקרוגל ולערבב למרקם אחד
לאחר קירור הבראוניס אפשר לצפות אותו בגנאש לקרר ואז לחתוך לקוביות או לחתוך לקוביות ולצקת מעל
תהנו❤️