Online Cooking Courses

גלאט קרם שקדים ונקטרינות

רמת קושי-קל
זמן הכנה-45 דק
תפוקה-מאפה אחד גדול או לעשות קטנים אישיים

סוף הקיץ קרב ובא ואיתו גם הפירות העצובים והרכים שנשארו לכם במקרר
אין ספק שאפשר להכין עם הפירות קונפיטורות בייתיות וטעימות אבל גם אפשר להכין עוגות נהדרות וקלות להכנה.
היום אני אלמד אתכם מתכון לגלאט נקטרינות וקרם שקדים מטמטם.בגדול אפשר להחליף את הפירות לפירות אחרים שהם רכים,כגון אגסים אפרסקים תפוחים וזה הולך נהדר עם הקרם שקדים.
ואם לא בא לכם מאפה אחד גדול
אין שום בעיה תכינו אותם קטנים ואישיים אפשר בתוך קוקוטים קטנים מאלומיניום.

אז בואו נתחיל !!!!
לבצק:
150 ג קמח
25 ג א.שקדים
100 ג חמאה
20 ג חלמון
50 ג א. סוכר
הכנה:
להכניס הכל למעבד מזון עד למצב פירורים
ולהעביר לשולחן העבודה ואחד לבצק אחיד.
לרדד את הבצק בין 2 ניירות אפיה
לעובי של כ 3-4 מ"מ ובגודל של 20/30.

קרם שקדים:
50 ג א.שקדים
50 ג סוכר
50 ג חמאה
40 ג ביצה טרופה
10 ג קורנפלור
כפית ת.רום לבן
הכנה:
להכניס הכל למעבד מזון עד קבלת קרם חלק

*להרכבה כ 6 נקטרינות חתוכות לפלחים
50 ג שקדים פרוסים
40 ג א.סוכר
אוכמניות טריות (אופציה לא חובה)

הרכבה ואפיה:
למרוח את הקרם שקדים על גבי הבצק בשכבה אחידה כמעט עד השוליים.
לסדר מסגרת מסביב לבצק של הנקטרינות
ובעזרת הנייר אפיה לקפל את השוליים מסביב על הנקטרינות.
לסדר במרכז את יתרת הנקטרינות לפזר מעל קצת אוכמניות ואת השקדים הפרוסים.
בעזרת מסננת לפזר את הא.סוכר מעל
להעביר את הכל לתבנית אפיה ולאפות ב 180 מעלות למשך כ 25 דק' עד השחמה.
תהנו❤️

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

דואט שמרים גבינה ושוקולד

רמת קושי-בינוני זמן הכנה-120 דק תפוקה-תבנית פיירקס מרובעת בגודל 23*23 קרמבל:60 ג חמאה קרה60 ג סוכר חום בהיר90 ג קמחהכנה:להכניס הכל למעבד מזון עדן מצב פירורים ולהניח בצד מלית שוקולד:80

פיצה נאפוליטנית

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'+24 שעות עד 72 שעות התפחה. תפוקה-5 פיצות קוטר 30. פיצה זה אחד ממאכלי המזון המהיר הנמכרים בעולם ותכלס אני לא חושב שיש מישהו שלא אוהב

קורס בניית מגשי אירוח 4 מפגשים

מגשי אירוח פינגר פוד וקטרינג חלבי.קורס אשר יעניק לכם ידע רב ונרחב איך בונים מגשים אסטתיים מגוונים וכמובן שיהיו רווחיים.איך מתמחרים נכון עליות ופוד קוסט.איך מכינים כל שלב ושלב כולל

עוגת דבש סופר עסיסית

העוגה הכי קלאסית ומתבקשת לראש השנה ויש לה לא מעט גירסאות הכנה.המתכון הבא אני חושב שהוא הכי מושלם כי הוא משלב דרך הכנה מאוד קלה והתוצאה פשוט וואו. רמת קושי-קל.

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין