Online Cooking Courses

גלידה פיסטוק ממכרת מ4 מרכיבים בלבד

רמת קושי-קל.

זמן הכנה-60 דק'.

תפוקה-1 ליטר.

הקיץ הגיע ואיתו כמובן צצו המון סוגי גלידות חדשות שיוצרות ומפתחות מידי שנה החברות גלידה המוכרות בארץ ובעולם, ולא חסר כאלו.שטראוס, נסטלה ,בן אנד ג'רי ועוד.אבל הדבר החם שיצר איתו גם גלי התלהבו ומרוץ מטורף אחרי גלידה חדשה ואני מדבר על גלידה קראנץ פיסטוק שפשוט הטריף את כולם ואנשים התרוצצו חסרי מעצורים אחר חיפוש הגלידה קראנץ.

אחרי שראיתי את הטרפת שקורת במדינה (וחייב לציין שאפילו לא טעמתי אותה עד עכשיו) החלטתי לעלות לכם מתכון לגלידה פיסטוק שלא תשאיר אתכם אדישים.

אני יודע שבטח אתם אומרים לעצמכם למי יש כוח להכין גלידה.ולפי מה שאנחנו יודעים גלידה זה תהליך ארוך ומורכב ומה לנו וזה עדיף לרדת לקיוסק ולקנות.אז נכון מאוד ואתם צודקים במה שאת חושבים אבל אחרי שתראו גם קל להכין גלידה איכותית עם מרכיבים שאתם תשלטו מה לשים בפנים אתם תתחילו להכין ואפילו להנות מהעשיה.

אז מספיק דיבורים ועכשיו למעשים🍦

כמות ל אריזת קלקר של 1 ליטר
חומרים למחית פיסטוק:
200 ג פיסטוקים
20 ג שמן
הכנה:
להכניס הכל למעבד מזון חזק ולטחון כ 10דקות או יותר לפי הצורך עד קבלת מחית חלקה ונוזלית
מידי פעם לעצור ולהוריד את מה שנדבק לדפנות .


חומרים לגלידה:
360 ג שמנת מתוקה
300 ג חלב מרוכז
200 ג מחית פיסטוק שהכנו או קנויה
כ 100 ג פיסטוקים טחונים
הכנה:
בקערת מיקסר לשים שמנת ולהקציף למרקם יוגורט
לעצור ולהוסיף את החלב המרוכז ולהמשיך להקציף ןמרקם יותר יציב ועוצרים
מוסיפים מחצית מהמחית פיסטוק ומערבבים בעזרת לקקן למרקם אחיד
יוצרים חצי מהכמות לקלקר של הגלידה מזלפים מעל מחית פיסטוק ופיסוקים גרוסים
ממלאים מעל את יתרת תערובת הגלידה
פזלפים שוב מחית ומפזרים פיסטוקים ומעבירים למקפיא ל 24 שעות
וזהו …..עכשיו רק תהנו❤️

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

דואט שמרים גבינה ושוקולד

רמת קושי-בינוני זמן הכנה-120 דק תפוקה-תבנית פיירקס מרובעת בגודל 23*23 קרמבל:60 ג חמאה קרה60 ג סוכר חום בהיר90 ג קמחהכנה:להכניס הכל למעבד מזון עדן מצב פירורים ולהניח בצד מלית שוקולד:80

פיצה נאפוליטנית

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'+24 שעות עד 72 שעות התפחה. תפוקה-5 פיצות קוטר 30. פיצה זה אחד ממאכלי המזון המהיר הנמכרים בעולם ותכלס אני לא חושב שיש מישהו שלא אוהב

קורס בניית מגשי אירוח 4 מפגשים

מגשי אירוח פינגר פוד וקטרינג חלבי.קורס אשר יעניק לכם ידע רב ונרחב איך בונים מגשים אסטתיים מגוונים וכמובן שיהיו רווחיים.איך מתמחרים נכון עליות ופוד קוסט.איך מכינים כל שלב ושלב כולל

עוגת דבש סופר עסיסית

העוגה הכי קלאסית ומתבקשת לראש השנה ויש לה לא מעט גירסאות הכנה.המתכון הבא אני חושב שהוא הכי מושלם כי הוא משלב דרך הכנה מאוד קלה והתוצאה פשוט וואו. רמת קושי-קל.

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין