Online Cooking Courses

זאכר טורט

זאכרטורטה בגרמנית: Sachertorte היא  עוגת טורט שוקולד עשירה שהומצא על ידי הקונדיטור היהודי אוסטרי פרנץ זאכר בשנת 1832  העוגה הזו מהווה חלק בלתי נפרד מהמטבח האוסטרי וינאי.העוגה למעשה לא מורכבת ודי פשוטה אבל לפעמים מרכיבים מינימליים יוצרים עוגת משובחת ומופלאה בטעמה.

רמת קושי-קל.

זמן הכנה-60 דק.

תפוקה-רינג קוטר 20

מרכיבים:
4 ביצים לארג מופרדות
40 ג סוכר
10 ג שמן
135 ג שוקולד מריר איכותי
60 ג קמח רב תכליתי @טחנות ישראליות

גנאש שוקולד:
150 ג שוקולד מריר איכותי
150 ג שמנת מתוקה
20 ג גלוקוז

סירופ סוכר ורום:
30 ג סוכר
30 ג מים
וטיפה ת.רום

להרכבה:
ריבת משמש איכותית
או מרמלדה רכה למריחה

הכנה:
להקציף חלבון וסוכר לקצף יציב
להוסיף חלמונים ולערבב
להמיס שוקולד להוסיף שמן לערבב ולהוסיף לחלבונים יחד עם הקמח ולקפל לתערובת אחידה
לצקת ל2 רינגים קוטר 20 עם נייר אפיה ונייר כסף ולאפות ב 170 למשך כ 20 דקות
(לא לייבש יותר מידי) להוציא ולצנן

הכנת הגנאש:
להביא לרתיחה שמנת וגלוקוז ולצקת על השוקולד ולטחון בבלנדר מוט לאמולסיה אחידה

הכנת הסירופ:
לבשל יחד לרתיחה

הרכבת העוגה:
לקחת בסיס אחד ולשים על רשת ציפוי להרטיב בסירופ
למרוח מעל את ריבת המשמש בשכבה אחידה ולכסות עם בסיס נוסף וגם אותו להרטיב בסירופ
לצפות את העוגה בגנאש ולהעביר למקפיא למס דקות
לעשות סימונים של פרוסות עם סכין חדה ולזלף נקודות מעל או ביד חופשית איך שבא לכם

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

דואט שמרים גבינה ושוקולד

רמת קושי-בינוני זמן הכנה-120 דק תפוקה-תבנית פיירקס מרובעת בגודל 23*23 קרמבל:60 ג חמאה קרה60 ג סוכר חום בהיר90 ג קמחהכנה:להכניס הכל למעבד מזון עדן מצב פירורים ולהניח בצד מלית שוקולד:80

פיצה נאפוליטנית

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'+24 שעות עד 72 שעות התפחה. תפוקה-5 פיצות קוטר 30. פיצה זה אחד ממאכלי המזון המהיר הנמכרים בעולם ותכלס אני לא חושב שיש מישהו שלא אוהב

קורס בניית מגשי אירוח 4 מפגשים

מגשי אירוח פינגר פוד וקטרינג חלבי.קורס אשר יעניק לכם ידע רב ונרחב איך בונים מגשים אסטתיים מגוונים וכמובן שיהיו רווחיים.איך מתמחרים נכון עליות ופוד קוסט.איך מכינים כל שלב ושלב כולל

עוגת דבש סופר עסיסית

העוגה הכי קלאסית ומתבקשת לראש השנה ויש לה לא מעט גירסאות הכנה.המתכון הבא אני חושב שהוא הכי מושלם כי הוא משלב דרך הכנה מאוד קלה והתוצאה פשוט וואו. רמת קושי-קל.

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין