Online Cooking Courses

חטיפי בריאות 100% מהטבע

רמת קושי-קל.
זמן הכנה-30 דק.
תפוקה-40 יח.

100% טבעי 100%בריא 100%ללא סוכר!!!


אם גם אתם מנסים לשמור על הגזרה ומתחשק לכם נשנוש אחרי הארוחה זה אחלה פיתרון.

אתם מתאמנים ועושים ספורט ורוצים לצרוך מנת חלבון זה אחלה פתרון.

נמנעים מסוכר לבן מסיבות בריאותיות או סתם מנסים לשמור על הגזרה ואתם רוצים משהו מתוק זה אחלה פיתרון.

אז בבקשה חברים מתכון שכולו בריאות מהטבע.


מצרכים:
500 ג תמרים בוואקום 100% ללא תוספת סוכר

600 ג חמאת בוטנים טבעית 100%ללא תוספת
סוכר

100 ג קוואקר קלוי בתנור

לציפוי:

30 ג חמאת קקאו

300 ג שוקולד מריר 70% ומעלה

50 ג קוואקר קלוי

הכנה:
להכניס לתוך מעבד מזון תמרים וחמאת בוטנים ולעבד עד לתערובת משחתית.להוסיף את הקוואקר הקלוי ולערבב עד מרקם אחיד.
ליצור מהתערובת קבבונים במשקל של כ 30-35 ג ולסדר במגש ולשים בקירור עד שהציפוי יהיה מוכן
הכנת הציפוי:
להמיס שוקולד וחמאת קקאו כל אחד בנפרד ולחבר יחד לאחר המסה ולהוסיף את הקוואקר ולערבב
להוציא את האצבעות מהקירור ולטבול אותם בשוקולד בעזרת מזלג ולהניח אותם על נייר אפיה להתמצקות.
להעביר לכלי סגור ולשמור בטמפ החדר או מקרר
רק בריאות חברים

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

דואט שמרים גבינה ושוקולד

רמת קושי-בינוני זמן הכנה-120 דק תפוקה-תבנית פיירקס מרובעת בגודל 23*23 קרמבל:60 ג חמאה קרה60 ג סוכר חום בהיר90 ג קמחהכנה:להכניס הכל למעבד מזון עדן מצב פירורים ולהניח בצד מלית שוקולד:80

פיצה נאפוליטנית

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'+24 שעות עד 72 שעות התפחה. תפוקה-5 פיצות קוטר 30. פיצה זה אחד ממאכלי המזון המהיר הנמכרים בעולם ותכלס אני לא חושב שיש מישהו שלא אוהב

קורס בניית מגשי אירוח 4 מפגשים

מגשי אירוח פינגר פוד וקטרינג חלבי.קורס אשר יעניק לכם ידע רב ונרחב איך בונים מגשים אסטתיים מגוונים וכמובן שיהיו רווחיים.איך מתמחרים נכון עליות ופוד קוסט.איך מכינים כל שלב ושלב כולל

עוגת דבש סופר עסיסית

העוגה הכי קלאסית ומתבקשת לראש השנה ויש לה לא מעט גירסאות הכנה.המתכון הבא אני חושב שהוא הכי מושלם כי הוא משלב דרך הכנה מאוד קלה והתוצאה פשוט וואו. רמת קושי-קל.

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין