Online Cooking Courses

חלות שבת

רמת קושי- קל
זמן הכנה-30 דק
תפוקה-חלה אחת גדולה

מצרכים:
500 ג קמח לחם חלות טחנות ישראליות
10 ג שמרים יבשים
50 ג סוכר
50 ג שמן
10 ג מלח
1 ביצה לארג
230 מים קרים
הכנה:
להכניס למיקסר עם וו לישה
קמח שמרים מלח סוכר וביצה
להתחיל לערבב ותוך כדי להוסיף את השמן והמים
ללוש במהירות בינונית למשך כ 10-12 דק
לעצור לכסות בניילון נצמד ולהתפיח עדיף במקום קריר למשך כ שעה עד שעה וחצי
להוציא את הבצק מהתפחה לחלק ל4 כדורים
ולקלוע צמה.
להתפיח עוד כ 25 דקות מכוסה רק עם ניילון
למרוח ביצה לפזר שומשום או
לפזר קמח מעל בעזרת מסננת ולהכניס לאפיה
בחום של 220 מעלות עם קערית קטנה של מים בתחתית למשך כ 13-15 דק

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

דואט שמרים גבינה ושוקולד

רמת קושי-בינוני זמן הכנה-120 דק תפוקה-תבנית פיירקס מרובעת בגודל 23*23 קרמבל:60 ג חמאה קרה60 ג סוכר חום בהיר90 ג קמחהכנה:להכניס הכל למעבד מזון עדן מצב פירורים ולהניח בצד מלית שוקולד:80

פיצה נאפוליטנית

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'+24 שעות עד 72 שעות התפחה. תפוקה-5 פיצות קוטר 30. פיצה זה אחד ממאכלי המזון המהיר הנמכרים בעולם ותכלס אני לא חושב שיש מישהו שלא אוהב

קורס בניית מגשי אירוח 4 מפגשים

מגשי אירוח פינגר פוד וקטרינג חלבי.קורס אשר יעניק לכם ידע רב ונרחב איך בונים מגשים אסטתיים מגוונים וכמובן שיהיו רווחיים.איך מתמחרים נכון עליות ופוד קוסט.איך מכינים כל שלב ושלב כולל

עוגת דבש סופר עסיסית

העוגה הכי קלאסית ומתבקשת לראש השנה ויש לה לא מעט גירסאות הכנה.המתכון הבא אני חושב שהוא הכי מושלם כי הוא משלב דרך הכנה מאוד קלה והתוצאה פשוט וואו. רמת קושי-קל.

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין