רמת קושי-בינונית
זמן הכנה-60 דק
תפוקה-רינג קוטר 24
בצק סבלה פריך
100 ג חמאה
150 ג קמח
25 ג א.שקדים
50 ג א.סוכר
1 חלמון לארג
הכנת הבצק:
להכניס הכל למעבד מזון למצב פירורים לאחד לבצק על שולחן העבודה לרדד בין 2 ניירות אפיה לעובי של 1/2ס"מ ולהקפיא כ 15 דק לקרוץ עיגול בקוטר 26 ולהלביש על תבנית פאי בקוטר 24 ולהדק הייטב ולשים בקירור
מלית:
250 ג מייפל
15 ג חמאה
15 ג קמח
2 ביצים
*כ200 ג פקאנים למילוי או מיקס אגוזים אחר שבא לכם
הכנת המלית והרכבה:
לחמם מייפל וחמאה על להמסת החמאה להוסיף את הביצים בהדרגה תוך כדי טריפה ולבסוף את הקמח ולערבב הייטב
לצקת את הכל על הבצק הפריך לסדר מעל פקאנים בצורה מעגלית צפופים אחד לשני ולהכניס לאפיה בחום של 180 למשך כ 30-35 דק
להוציא לצנן ולמרוח מירור או נאפג' לקבלת מראה מבריק