רמת קושי-קל
זמן הכנה-30 דק
תפוקה-5 מנות
שוקולד שוקולד אחד הדברים האהובים שכמעט כולם אוהבים.
וכמה שהוא יותר מושחת ככה הוא יותר טעים.
המתכון היום למעשה מורכב מבסיס של עוגיות שוקולד צ'יפס שעבר קצת שידרוג
בעוד כמה תוספות כדי לתת לו מרקם יותר כמו של עוגה בחושה ורכה
ואז בפנים מסתתר כל הטוב.
אז יאללה בואו נתחיל לאפות
מרכיבים ל 5 מנות קוטר 10
200 ג חמאה רכה
240 ג סוכר חום דביק
40 ג שמנת חמוצה
40 ג ג דבש
280 ג קמח
כפית שטוחה סודה לשתיה
100 ג שוקולד ציפס חלב לבן או מריר
4 ביצים לארג
להרכבה:
ממרח נוטלה ושוקולד ציפס חלב לפיזור
הכנה:
לערבב הייטב חמאה וסוכר למרקם חלק
להוסיף דבש ושמנת חמוצה ולערבב הייטב להוסיף קמח סודה ולערב.להוסיף שוקולד ציפס חלב ולערבב ולבסוף להוסיף את ביצה ולערבב
לקרר את התערובת כ 20 דקות
לקחת קצת מהבצק ולשטח בתבנית קוטר 10 נמוכה וליצור דופן.לזלף במרכז נוטלה לפזר שוקולד צ'יפס ולכסות ביתרת הבצק ולפזר עוד קצת שוקולד צ'יפס
להכניס לאפיה ב165 למשך כ 20 דקות להוציא ולהגיש.