Online Cooking Courses

טראפלס פטל

רמת קושי-קל

זמן הכנה-כ 30 דק (לא כולל קירור)

תפוקה-25/30 יח

הוא רך מפנים פריך מבחוץ

הוא עגול וגם קטן,והוא מרוכז בדיוק במידה הנכונה,

אוכלים אותו בביס אחד מקסימום שתיים

והוא תמיד עושה שמח שהוא בסביבה

ואני מדבר על טראפלס כן רבותיי טראפלס מושלם בקלי קלות וטעיייייים פצצות.

אז יאללה בואו נתחיל

מלית חלב מרוכז:

50 שוקולד לבן

50 חלב מרוכז

הכנה:

להמיס יחד כ 30 שניות במיקרוגל לערבב

ולהעביר לשקית זילוף ולצנן במקרר עד הרכבה

גנאש פטל:

150 ג שוקולד לבן

60 ג שמנת מתוקה

20 ג קלאסית פטל

הכנה:

להמיס הכל יחד לערבב ולצקת לסיליקון טראפלס חצי גובה ולהקפיא כ 10 דקות.

לזלף במרכז מהמילוי חלב מרוכז להניח אוכמניה בפנים
או אפשר לוותר לכסות ביתרת הגנאש ולהקפיא

ציפוי שוקולד פריך:

150 ג שוקולד לבן

15 ג חמאת קקאו מומסת

טיפה א. צבע אדום

הכנה:

להמיס שוקולד וחמאת קקאו כל אחד בנפרד להוסיף צבע ולערבב

לטבול את הכדורים הקפואים בציפוי

ולשחק איתם מיד ליד ליצירת טקסורה מחוספסת ושומרים בקירור

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

דואט שמרים גבינה ושוקולד

רמת קושי-בינוני זמן הכנה-120 דק תפוקה-תבנית פיירקס מרובעת בגודל 23*23 קרמבל:60 ג חמאה קרה60 ג סוכר חום בהיר90 ג קמחהכנה:להכניס הכל למעבד מזון עדן מצב פירורים ולהניח בצד מלית שוקולד:80

פיצה נאפוליטנית

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'+24 שעות עד 72 שעות התפחה. תפוקה-5 פיצות קוטר 30. פיצה זה אחד ממאכלי המזון המהיר הנמכרים בעולם ותכלס אני לא חושב שיש מישהו שלא אוהב

קורס בניית מגשי אירוח 4 מפגשים

מגשי אירוח פינגר פוד וקטרינג חלבי.קורס אשר יעניק לכם ידע רב ונרחב איך בונים מגשים אסטתיים מגוונים וכמובן שיהיו רווחיים.איך מתמחרים נכון עליות ופוד קוסט.איך מכינים כל שלב ושלב כולל

עוגת דבש סופר עסיסית

העוגה הכי קלאסית ומתבקשת לראש השנה ויש לה לא מעט גירסאות הכנה.המתכון הבא אני חושב שהוא הכי מושלם כי הוא משלב דרך הכנה מאוד קלה והתוצאה פשוט וואו. רמת קושי-קל.

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין