Online Cooking Courses

כיכר 🍞 לחם לטוסטונים וכריכים

כריכים וצנימים אפשר לאכל כל הזמן במהלך היום

בעיקר בארוחת הבוקר או הערב

ותודו שאין יותר טעים מסנדוויץ מלחם טרי חם ורייחני או לחילופין לעשות אותו כצנים או טוסט

זה פשוט חלומי.המתכון שאני הולך לשתף אתכם כל כך טעים והכי מצחיק גם בקלי קלות של הכנה

תכינו תפרסו ותקפיאו מייד זה נשמר ומפשיר מעולה.

יאללה בואו נתחיל:

רמת קושי-קל

זמן הכנה 90 דקות

תפוקה-2 כיכרות

מצרכים ל 2 תבניות מלבניות בגודל 28/8 גובה 7

630 ג קמח כוסמין או קמח לבן

350 ג מים

100 ג ביצים

60 ג סוכר

12 ג מלח

65 ג חמאה או מחמאה מומסת

12 ג שמרים יבשים

הכנה:

בקערת מיקסר לשים מים שמרים ביצים סוכר מלח וחמאה מומסת ולערבב במטרפה כדקה.להוסיף את הקמח וללוש כ 2-3 דקות לבצק לא אחיד ולא יפה בכלל.לכסות ולהתפיח כ 20 דקות בטמפ החדר.לאחר התפחה להעביר את הבצק למשטח עבודה טיפה מקומח ולעשות לו כ 10 קיפולים(מותחים צד אחד ומביאים לאמצע מותחים שוב םעם צד אחר ומביאים לאמצא ככה 10-12 פעמים.יוצרים כדור מחזירים לקערה ומתפיחים שום מכוסה 20 דקות לאחר התפחה שוב יוצרים קיפולים הפעם רק 6 ומחזירים שוב להתפחה של 20 דק מכוסה.מוציאים את הבצק מהקערה ומחלקים אותו ל8 כדורים שווים (152 ג כל כדור)פותחים כל כדור למלבן באורך כ 15 סמ ומקפלים שליש ועוד שליש ופותחים שוב את הבצק לאורך ומגלגלים אותו לגליל.(ראו בתמונה)מסדרים את הבצקים בתוך המסגרות 4 בכל אחד מניחים מעל תבנית אפיה שתשמש כמשקולת ומכניסים לתנור ב 160 מעלות במצב טורבו ל 40 דק.להוציא להמתין מס דקות לשחרר מהתבנית ולהניח על רשת לצינון

הכנת? נהנתם?אשמח שתפרגנו ותשתפו אותי כאן למטה בתגובות איך יצא לכם

ואתם מוזמנים גםלתייג אותי באינסטגרם שלי

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

דואט שמרים גבינה ושוקולד

רמת קושי-בינוני זמן הכנה-120 דק תפוקה-תבנית פיירקס מרובעת בגודל 23*23 קרמבל:60 ג חמאה קרה60 ג סוכר חום בהיר90 ג קמחהכנה:להכניס הכל למעבד מזון עדן מצב פירורים ולהניח בצד מלית שוקולד:80

פיצה נאפוליטנית

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'+24 שעות עד 72 שעות התפחה. תפוקה-5 פיצות קוטר 30. פיצה זה אחד ממאכלי המזון המהיר הנמכרים בעולם ותכלס אני לא חושב שיש מישהו שלא אוהב

קורס בניית מגשי אירוח 4 מפגשים

מגשי אירוח פינגר פוד וקטרינג חלבי.קורס אשר יעניק לכם ידע רב ונרחב איך בונים מגשים אסטתיים מגוונים וכמובן שיהיו רווחיים.איך מתמחרים נכון עליות ופוד קוסט.איך מכינים כל שלב ושלב כולל

עוגת דבש סופר עסיסית

העוגה הכי קלאסית ומתבקשת לראש השנה ויש לה לא מעט גירסאות הכנה.המתכון הבא אני חושב שהוא הכי מושלם כי הוא משלב דרך הכנה מאוד קלה והתוצאה פשוט וואו. רמת קושי-קל.

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין