Online Cooking Courses

מאפה בריוש וקרמבל מפוצץ נוטלה

🔸רמת קושי-בינוני
🔸זמן הכנה כ30 דקות
🔸תפוקה-33 מאפים

בלי הקדמה והסברים מיותרים
בואו נתחיל לאפות כי יש לנו עוד להתפיח לילה את הבצק שלנו שיתפח לאט לאט ובצורה מושלמת וטובה

**הכנת הבצק לילה קודם
חומרי הבצק:
8 ג שמרים יבשים
180 ג ביצים
500 ג קמח לחם לחלות @israeliot_flour
65 ג סוכר
180 ג חמאה
1/4 כפית מלח
180 ג חלב

הכנה:
לערבב הכל יחד פרט לחלב עם וו גיטרה (כן גיטרה זאת לא טעות)להוסיף את החלב בהדרגה ולערבב עד קבלת בצק חלק ומעט נוזלי.
לכסות בניילון נצמד ולהתפיח לילה במקרר.
לאחר לילה ללוש מעט את הבצק על משטח מקומח קלות וחלק לכדורים במשקל של 30 ג כל אחד
(אפשר גם יותר לשיקולכם) ושמים על מגש ומכניסים לקירור עד אחרי הכנת הקרמבל

הכנת הקרמבל קקאו:
180 ג קמח
25 ג קקאו
150 ג חמאה
180 ג סוכר חום בהיר
הכנה:
להכניס הכל למעבד מזון עד קבלת בצק אחיד
לרדד בין 2 ניירות אפיה לעובי של 2-3 מ"מ ולקרוץ עיגולים גדולים מגודל כדורי הבצק

הרכבה:
למילוי: ממרח שוקולד שאוהבים

להניח כדור בצק על עיגול קרמבל ולעטוף את כולו בזהירות.לטבול כל כדור בסוכר לבן ולהניח בתבנית סברינה מאלומיניום משומנת או סיליקון ומכניסים לאפיה למשך כ 25 דק ב180 מוציאים מצננים עושים חור למטה או למעלה בעזרת סכין וממלאים בעזרת שקית זילוף בהמון נוטלה או כל מילוי אחר לבחירה
תהנו

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

meringue, candy, suites-2613995.jpg

מאמר לסוגי מרנגים והשימוש בהם

אז בגדול קיימים שלושה סוגי מרקים וכל סוג יש לו יעוד שימושי. מרנג צרפתי הוא מרנג שמורכב מחלבון ביצה וסוכר.אופן ההכנה שלו פשוט מאוד מקציפים

מרנג איטלקי

מרנג איטלקי360 ג חלבון710 ג סוכר180 ג מים30 ג גלוקוזהכנה:לבשל סוכר מים גלוקוז ל 100 מעלותב100 מעלות להתחיל להקציף את החלבון במהירות גבוהה וכאשר הסירופ

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין