Online Cooking Courses

מריטוצו לחמניות בריוש איטלקיות

מריטוצו לחמניות בריוש שמרים איטלקיות במרקם ענן שנמס בפה עם קרם וניל מפנק וטעם של עוד.

ותכלס אין אחד שהיה ברומא ולא נתקל בדבר המטורף הזה.

רמת קושי-בינוני.

זמן הכנה-לילה קודם+שעתיים.

תפוקה-8 יח

כמות ל8 יח במשקל 70 ג כל אחד
לבצק: (הכנה לילה קודם)
1/2 קג קמח
250 מ"ל מים
65 ג סוכר
10 ג שמרים טריים
90 ג ביצה
10 ג מלח
גירדה מחצי לימון
65 ג חמאה רכה

להכנת הסירופ:
40 ג א. סוכר
15 ג מים

הכנת הקצפת:
500 ג שמנת מתוקה
50 ג פודינג וניל

הכנת הבצק:
במיקסר עם וו גיטרה
שמים את הקמח והמים ומערבבים לתערובת פירורית
מוסיפים את הסוכר מלח שמרים ביצים וגירדה ומערבבים כ דקה
מוסיפים תוך כדי את החמאה בהדרגה ומערבבים כ 6-7 דק
מעבירים לקערה מקומחת עוטפים בניילון נצמד ומתפיחים לילה.
לאחר לילה מעבירים את הבצק למשטח העבודה מקומח ומחלקים את הבצק לכדורים במשקל 70 ג
ויוצרים צורה טיפה אובלית על ידי חידוד הקצבות מסדרים במגש מכסים בנייר אפיה ומתפיחים עוד כ 45 דקות או הכפלת נפח.מורחים בביצה
מכניסים לאפיה בחום של 200 מעלות למשך כ 15 דקות לגוון שחום מוציאים ומצננים.

הכנת הסירופ:
לשים בסיר קטן ולבשל לרתיחה עדינה ולהמשיך לבשל עוד כדקה להסמכה ולמרוח על הלחמניות שהם טיפה חמימות

הכנת הקצפת:
להקציף יחד לקציפה יציבה
להעביר לשקית זילוף ללא צנטר לחתוך כל לחמניה לאורכה למלא בקרם ולהחליק בעזרת פלטה לסדר פירות לפי הצורך לפזר א.סוכר ולהגיש

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

דואט שמרים גבינה ושוקולד

רמת קושי-בינוני זמן הכנה-120 דק תפוקה-תבנית פיירקס מרובעת בגודל 23*23 קרמבל:60 ג חמאה קרה60 ג סוכר חום בהיר90 ג קמחהכנה:להכניס הכל למעבד מזון עדן מצב פירורים ולהניח בצד מלית שוקולד:80

פיצה נאפוליטנית

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'+24 שעות עד 72 שעות התפחה. תפוקה-5 פיצות קוטר 30. פיצה זה אחד ממאכלי המזון המהיר הנמכרים בעולם ותכלס אני לא חושב שיש מישהו שלא אוהב

קורס בניית מגשי אירוח 4 מפגשים

מגשי אירוח פינגר פוד וקטרינג חלבי.קורס אשר יעניק לכם ידע רב ונרחב איך בונים מגשים אסטתיים מגוונים וכמובן שיהיו רווחיים.איך מתמחרים נכון עליות ופוד קוסט.איך מכינים כל שלב ושלב כולל

עוגת דבש סופר עסיסית

העוגה הכי קלאסית ומתבקשת לראש השנה ויש לה לא מעט גירסאות הכנה.המתכון הבא אני חושב שהוא הכי מושלם כי הוא משלב דרך הכנה מאוד קלה והתוצאה פשוט וואו. רמת קושי-קל.

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין