Online Cooking Courses

סברינה

אין יותר כייף מלאכל קלאסיקות של פעם.טעמי ילדות שלא נשכחים וכן אני מדבר על סברינה.עוגת שמרים ספוגה בסירופ רום מתוק וזילוף של קצפת יציבה והטופ של הטופ בקלאסיקה היה דובדבן שהיה גונב את ההצגה ובימינו אפשר למצוא בשלל פירות העונה.

אז חבל להרחיב במילים בואו ניגש ישר למתכון

לבצק

420 ג קמח

8 ג שמרים טריים

80 ג סוכר

160 ג חמאה מומסת

4 ביצים לארג

200 ג חלב

קורט מלח

הכנה

בתוך קערת מיקסר עם וו גיטרה לשים את השמרים והחלב ולערבב עד שימסו.להוסיף את שאר המרכיבים פרט לחמאה להתחיל לערבב ולהוסיף תוך כדי את החמאה עג קבלת בצק.מכסים את הקערה בניילון נצמד ומתפיחים למשך שעה.לאחר התפחה מעבירים את הבצק לשקית זילוף ומזלפים לתוך תבניות סיליקון כ 3/4 גובה ומתפיחים עוד 20 דקות מכוסה.מכניסים לאפיה בחום של 180 מעלות למשך ג 15 דק עו השחמה יפה,מוציאים ומצננים

הכנת סירופ סוכר

300 ג מים

300 ג סוכר

רום לפי טעם

הכנה

להביא לרתיחה סוכר ומים ואז להוסיף את הרום לערבב ולהנמיך את האש.חותכים את החלק העליון של הסברינות ומכניסים אותם לתוך הסירופ עד שהם יהיו ספוקים הייטב ומעבירים לצלחת הגשה לצינון

קצפת

300 ג שמנת מתוקה

30 ג פודינג וניל

30 ג אבקת סוכר

הכנה

להקציף הכל יחד לקרם יציב להעביר לשקית זילוף עם צנטר משונן ולזלף מעל  הסברינות

לקשט בתותים או כל פרי אחר ולהגיש

תהנו ובתאבון

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

דואט שמרים גבינה ושוקולד

רמת קושי-בינוני זמן הכנה-120 דק תפוקה-תבנית פיירקס מרובעת בגודל 23*23 קרמבל:60 ג חמאה קרה60 ג סוכר חום בהיר90 ג קמחהכנה:להכניס הכל למעבד מזון עדן מצב פירורים ולהניח בצד מלית שוקולד:80

פיצה נאפוליטנית

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'+24 שעות עד 72 שעות התפחה. תפוקה-5 פיצות קוטר 30. פיצה זה אחד ממאכלי המזון המהיר הנמכרים בעולם ותכלס אני לא חושב שיש מישהו שלא אוהב

קורס בניית מגשי אירוח 4 מפגשים

מגשי אירוח פינגר פוד וקטרינג חלבי.קורס אשר יעניק לכם ידע רב ונרחב איך בונים מגשים אסטתיים מגוונים וכמובן שיהיו רווחיים.איך מתמחרים נכון עליות ופוד קוסט.איך מכינים כל שלב ושלב כולל

עוגת דבש סופר עסיסית

העוגה הכי קלאסית ומתבקשת לראש השנה ויש לה לא מעט גירסאות הכנה.המתכון הבא אני חושב שהוא הכי מושלם כי הוא משלב דרך הכנה מאוד קלה והתוצאה פשוט וואו. רמת קושי-קל.

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין