Online Cooking Courses

קורס מתקדם

יש לך את הידע, רוצה לשדרג את האפייה למקומות מיוחדים

אז הקורס הבא אפוי עלייך בול. עלות כל הקורס רק 4500 ש"ח, במקום 4750 ש"ח

קורס קונדיטוריה מתקדם

8 מפגשים מעשיים פעם בשבוע

קורס קונדיטוריה מעשי בקבוצות קטנות של 5 משתתפים בלבד.
כל אחד עובד לבד , רוכש ומיישם את הטכניקות הנילמדות בכל שיעור תוך כדי הדרכה צמודה שלי.
הקורס נערך פעם בשבוע אחה"צ בין השעות 17:00-22:00 ביום קבוע אצלי בסטודיו בכרמיאל

תוכן הלימודים

שיעור ראשון
שמרים כרוך ותוצריו
2סוגי בצקי שמרים כרוכים
בצק דניש למאפים מתוקים
בצק בריוש למאפים מלוחים

שיעור שני
עוגות ראווה
כל תלמיד מכין עוגה גדולה ומלאה טכניקות מהתחלה ועד סופה כולל קישוטי שוקולד

שיעור שלישי
קינוחי בוטיק אישיים ומורכבים
בנייה נכונה של השכבות ושילוב טעמים נכון ומרקמים

שיעור רביעי
מקרונים ומילויים מיוחדים
כל הטיפים להצלחת העוגיה הכי מפונפנת

שיעור חמישי
פטיפורים לאירוח
שוקטים במילוי שנטילי
פינגר פאדג עם זילוף אצבע של גנאש קרמל יציב מצופה רושה חלב
חצי כדור מוס שוקולד ממולא ברולה מצופה רושה לבן על בסיס ברטון

שיעור שישי
בחושות מורכבות
בחושה פרלינה ופרלינה קריספי
בחושה פיסטוק אמרנה מצופה רושה
בחושה קייק ריקוטה לימון עם ליבת פירות אדומים וטופינג פירות

שיעור שביעי
בצק רבוך ותוצריו
אקלר במילוי גנאש פיסטוק
פחזניות קרמבל במילוי גנאש מוקצף
פריבראסט שקדים במילוי שנטילי רושה

שיעור שמיני
עוגות גבינה קרות אפויות
גבינה אפויה בנוסח ניורק ציז
גבינת שמנת ואינסרט מרמלדת פטל
טרמיסו-פרשנות חדשה לטרמיסו בטעם תות והכנת ביסקוט הום מייד

כל משתתף מקבלת חוברת מתכונים ובסוף כל שיעור את תוצרי הסדנא
סינר עם לוגו הסטודיו מתנה
ותעודה

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

דואט שמרים גבינה ושוקולד

רמת קושי-בינוני זמן הכנה-120 דק תפוקה-תבנית פיירקס מרובעת בגודל 23*23 קרמבל:60 ג חמאה קרה60 ג סוכר חום בהיר90 ג קמחהכנה:להכניס הכל למעבד מזון עדן מצב פירורים ולהניח בצד מלית שוקולד:80

פיצה נאפוליטנית

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'+24 שעות עד 72 שעות התפחה. תפוקה-5 פיצות קוטר 30. פיצה זה אחד ממאכלי המזון המהיר הנמכרים בעולם ותכלס אני לא חושב שיש מישהו שלא אוהב

קורס בניית מגשי אירוח 4 מפגשים

מגשי אירוח פינגר פוד וקטרינג חלבי.קורס אשר יעניק לכם ידע רב ונרחב איך בונים מגשים אסטתיים מגוונים וכמובן שיהיו רווחיים.איך מתמחרים נכון עליות ופוד קוסט.איך מכינים כל שלב ושלב כולל

עוגת דבש סופר עסיסית

העוגה הכי קלאסית ומתבקשת לראש השנה ויש לה לא מעט גירסאות הכנה.המתכון הבא אני חושב שהוא הכי מושלם כי הוא משלב דרך הכנה מאוד קלה והתוצאה פשוט וואו. רמת קושי-קל.

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין