Online Cooking Courses

סדנת טארטים בניחוח צרפתי

סדנת טארטים צרפתיים!!

סדנא מעשית!!
בסדנא נלמד איך עושים סבלה פריך בצורה הנכונה והמקצועית
איך מטארטלטים נכון
ואיך אופים ללא משקולת בלי שהשוליים יפלו
נלמד ונכין המון מילויים וניצור טארטים מיוחדים.
*טארט פטיסייר שוקולד לבן קרמו פירות יער
*טארט מרנג לימון משודרג שמורכב מקרמו לימון ג'ל לימון מוקצף נוגטין שקדים ומרנג איטלקי
*טארט סניקרס שמורכב מקרמל טופי בסקויט בוטנים ופלטת שוקולד מטומפרר
*טארט שוקולד ברולה אפויבסוך הסדנא כל משתתף יוצא עם מארז של ארבעת הטארטים שהכין וכמובן את חוברת המתכונים

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

דואט שמרים גבינה ושוקולד

רמת קושי-בינוני זמן הכנה-120 דק תפוקה-תבנית פיירקס מרובעת בגודל 23*23 קרמבל:60 ג חמאה קרה60 ג סוכר חום בהיר90 ג קמחהכנה:להכניס הכל למעבד מזון עדן מצב פירורים ולהניח בצד מלית שוקולד:80

פיצה נאפוליטנית

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'+24 שעות עד 72 שעות התפחה. תפוקה-5 פיצות קוטר 30. פיצה זה אחד ממאכלי המזון המהיר הנמכרים בעולם ותכלס אני לא חושב שיש מישהו שלא אוהב

קורס בניית מגשי אירוח 4 מפגשים

מגשי אירוח פינגר פוד וקטרינג חלבי.קורס אשר יעניק לכם ידע רב ונרחב איך בונים מגשים אסטתיים מגוונים וכמובן שיהיו רווחיים.איך מתמחרים נכון עליות ופוד קוסט.איך מכינים כל שלב ושלב כולל

עוגת דבש סופר עסיסית

העוגה הכי קלאסית ומתבקשת לראש השנה ויש לה לא מעט גירסאות הכנה.המתכון הבא אני חושב שהוא הכי מושלם כי הוא משלב דרך הכנה מאוד קלה והתוצאה פשוט וואו. רמת קושי-קל.

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין