קורס עוגיות מרוקאיות\תוניסיות
קורס מקצועי שמלמד את העוגיות המסורתיות והפופולריות במטבחים האלו.
בקורס תקבלו כלים איך לעשות את כל העוגיות בצורה מושלמת שלב אחר שלב
עד קבלת מגשים ציבעוניים ואותנטים.
בקורס תלמדו 5 סוגי עוגיות טעימות ממכרות ויחודיות בשיטות העבודה שלי.
נכין את עוגיית השבקיה בטכניקה חדשה ומעניינת בצק עדין כמו משי ופריך מאוד לאורך זמן ועטוף בסירופ דבש סמיך.
נכין גם את עוגיית המלך החגיגית המסאפן.
תלמדו להכין גם את ה עוגיה התוניסאית המקרוד.
נכין גם את עוגיית היו-יו התוניסאית השמנמנה והספוגה בסירופ.
ונסיים בעוגיית הטארפש בקעות בוטנים
דואט שמרים גבינה ושוקולד
רמת קושי-בינוני זמן הכנה-120 דק תפוקה-תבנית פיירקס מרובעת בגודל 23*23 קרמבל:60 ג חמאה קרה60 ג סוכר חום בהיר90 ג קמחהכנה:להכניס הכל למעבד מזון עדן מצב פירורים ולהניח בצד מלית שוקולד:80