Online Cooking Courses

סדנת רולדות בטעם של פעם

מה לא נאמר כבר על רולדות.

אחת העוגות הפשוטות והטעימות שיש.

בצק רולדה רך ומפנק שמתחבא בתוכו קרם שמנת וניל או שוקולד (זה לא באמת משנה כי בסוף אוכלים הכל)

ושניהם יחד מתגלגלים להם לגלילה צפופה ודחוסה מעל ציפוי של גנאש שוקולדי וזהו כמו שאמרתי הכי פשוט הכי טעים.

הסדנא החדשה שבניתי לכם משלבת את הפשטות שיש ברולדות,

עם מגוון טכניקות ליצירת הבצק של הרולדה,

ועוד מגוון של מילויים שיזכירו לכם את טעמי הילדות שלכם אבל בעיצוב נעלה מדרגה וניקח את הרולדה הפשוטה צעד אחד קדימה,נעצב אותה נעשה לה Makeover (מהפך) למשהו יותר טרנדי יותר יפה ומושךמאת העיין ושעדיין שומר על הטעם של פעם.

אז קדימה אם אתם מעוניינים לבוא ללמוד ולהשתדרג בעוגות רולדות לא מהעולם תלחצו על הקישור לשיריון מקום בסדנא הקרובה.

אז מה בעצם אנחנו הולכים ללמוד?

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

דואט שמרים גבינה ושוקולד

רמת קושי-בינוני זמן הכנה-120 דק תפוקה-תבנית פיירקס מרובעת בגודל 23*23 קרמבל:60 ג חמאה קרה60 ג סוכר חום בהיר90 ג קמחהכנה:להכניס הכל למעבד מזון עדן מצב פירורים ולהניח בצד מלית שוקולד:80

פיצה נאפוליטנית

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'+24 שעות עד 72 שעות התפחה. תפוקה-5 פיצות קוטר 30. פיצה זה אחד ממאכלי המזון המהיר הנמכרים בעולם ותכלס אני לא חושב שיש מישהו שלא אוהב

קורס בניית מגשי אירוח 4 מפגשים

מגשי אירוח פינגר פוד וקטרינג חלבי.קורס אשר יעניק לכם ידע רב ונרחב איך בונים מגשים אסטתיים מגוונים וכמובן שיהיו רווחיים.איך מתמחרים נכון עליות ופוד קוסט.איך מכינים כל שלב ושלב כולל

עוגת דבש סופר עסיסית

העוגה הכי קלאסית ומתבקשת לראש השנה ויש לה לא מעט גירסאות הכנה.המתכון הבא אני חושב שהוא הכי מושלם כי הוא משלב דרך הכנה מאוד קלה והתוצאה פשוט וואו. רמת קושי-קל.

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין