Online Cooking Courses

סיגר בקלוואה

גם אם אתם לא מעשנים על הסיגר הזה אתם לא תוותרו.

סיגר בקלאווה ממכר שלא תפסיקו לאכל בקלי קלות של הכנה!!!

רמת קושי-קל.

זמן הכנה-30 דק.

תפוקה- כ12 סיגרים גדולים.

מצרכים:

חצי חבילת בצק פילו מופשרת @shimrit_baking
חמאה מומסת או שמן למריחה
1 קג מיקס של פצוחים קלויים לא מומלחים וטחונים דק
200 ג סוכר
קינמון לפי טעם
3 כפות ריבת משמש טובה
סירופ סוכר:
150 ג סוכר
150 ג מים
פלח לימון
הכנת הסירופ
מבשלים סוכר מים ולימון לרתיחה
מנמיכים את האש ומבשלים עוד 5 דק ומקררים את הסירופ.
לוקחים עלה פילו ומורחים בחמאה או שמן ומניחים מעל עוד עלה וגם אותו מורחים בשמן
חותכים את העלה למלבנים בגודל שתרצו
אני חתכתי לארבע את העלה
מערבבים את הפיצוחים הטחונים עם הקינמון הריבה ומוסיפים בהדרגה את הסירופ עד קבלת בצק שמתחבר
(לא לשים את כל הסירופ)
ויוצרים נקניקיה ברוחב של אצבע
וטיפה קצר מהבצק מקפלים את השוליים
ומגלגלים את הבצק לסיגר מורחים מעל שוב בחמאה או שמן ומכניסים לאפיה ב190 מילות עד השחמה
מוציאים מצננים בוזקים א.סוכר מעל
ונהנים.

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

טארטלט משמש

עונת המשמשים בשיאה וזה ממש פשע לא להכין איתם טארטלט ברטון משגע במילוי קרם שקדים כזה שיטריף לכם את החושים ויקרר לכם את החום המשוגע הזה. רמת קושי- בינוניכמות- 30

דואט שמרים גבינה ושוקולד

רמת קושי-בינוני זמן הכנה-120 דק תפוקה-תבנית פיירקס מרובעת בגודל 23*23 קרמבל:60 ג חמאה קרה60 ג סוכר חום בהיר90 ג קמחהכנה:להכניס הכל למעבד מזון עדן מצב פירורים ולהניח בצד מלית שוקולד:80

פיצה נאפוליטנית

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'+24 שעות עד 72 שעות התפחה. תפוקה-5 פיצות קוטר 30. פיצה זה אחד ממאכלי המזון המהיר הנמכרים בעולם ותכלס אני לא חושב שיש מישהו שלא אוהב

קורס בניית מגשי אירוח 4 מפגשים

מגשי אירוח פינגר פוד וקטרינג חלבי.קורס אשר יעניק לכם ידע רב ונרחב איך בונים מגשים אסטתיים מגוונים וכמובן שיהיו רווחיים.איך מתמחרים נכון עליות ופוד קוסט.איך מכינים כל שלב ושלב כולל

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין