Online Cooking Courses

סיגר פסטיה פרגית

סיגר פסטיה מרוקאי במילוי פרגית ופירות יבשים
ולא תאמינו כמה טעים וכמה קל להכנה.

רמת קושי-קל

זמן הכנה-30דק

תפוקה-כ12 מנות

למילוי פרגית:
600 ג פרגית טחונה
6 שזיף מיובש קצוץ
5 תמר מג'עול קצוץ
1/4 כוס חמוציות
1/4כוס אגוז מלך קצוץ
כפית קינמון
טיפונת מלח
4 כפות דבש
להרכבה:
חצי חבילת בצק פילו מופשר
ספרי שמן זית או שמן רגיל ולמרוח עם מברשת
הכנה:
לערבב את כל מרכיבי המילוי הייטב
לתערובת אחידה ולהעביר לשקית זילוף.

לקחת עלה פילו אחד ולרסס בשמן
ולהניח עוד אחד מעל וגם אותו לרסס
לחתוך ל4 מלבנים כמו בסרטון
ולזלף את המילוי בשליש התחתון בחלק הצר יותר
לקפל שוליים ולגלגל לסיגר.
לסדר בתבנית עם נייר אפיה טיפה משומן
ולהכניס לאפיה ב 190 מעלות למשך כ 20 דק או גוון שחום ויפה.להוציא לצנן לסדר בכלי הגשה
לפזר מעל אבקת סוכר וטיפה קינמון ולהגיש.
חג שמח חברים

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

דואט שמרים גבינה ושוקולד

רמת קושי-בינוני זמן הכנה-120 דק תפוקה-תבנית פיירקס מרובעת בגודל 23*23 קרמבל:60 ג חמאה קרה60 ג סוכר חום בהיר90 ג קמחהכנה:להכניס הכל למעבד מזון עדן מצב פירורים ולהניח בצד מלית שוקולד:80

פיצה נאפוליטנית

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'+24 שעות עד 72 שעות התפחה. תפוקה-5 פיצות קוטר 30. פיצה זה אחד ממאכלי המזון המהיר הנמכרים בעולם ותכלס אני לא חושב שיש מישהו שלא אוהב

קורס בניית מגשי אירוח 4 מפגשים

מגשי אירוח פינגר פוד וקטרינג חלבי.קורס אשר יעניק לכם ידע רב ונרחב איך בונים מגשים אסטתיים מגוונים וכמובן שיהיו רווחיים.איך מתמחרים נכון עליות ופוד קוסט.איך מכינים כל שלב ושלב כולל

עוגת דבש סופר עסיסית

העוגה הכי קלאסית ומתבקשת לראש השנה ויש לה לא מעט גירסאות הכנה.המתכון הבא אני חושב שהוא הכי מושלם כי הוא משלב דרך הכנה מאוד קלה והתוצאה פשוט וואו. רמת קושי-קל.

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין