Online Cooking Courses

סינבון קינמון (פטנט)מבצק שמרים גבינה מיוחד

סינבון קינמון מבצק שמרים גבינה ,כזה מבטיח לכם שלא אכלתם בחיים!!

לפני הכל אני חייב להגיד שהבצק הזה פשוט גאוני ואני יודע שאין הנחתום מעיד על עיסתו אבל במקרה הזה אני חורג מהמשפט הזה כי באמת זה בצק מטורף וזה פשע שלא תכינו אותו אבל זה גם פשע לאכל אותו.בצק שמרים עשיר שומן אבל זה בסוף כל היחודיות שמתקבלת בו.מרקם ענן ואני מתכוון למה שאני אומר ותנסו אותי ומבטיח לכם שלא תצטערו, ואתם שואלים בטח איך הבצק הזה נולד?אז רק מניסוי וטעיה רק ככה נולדים דברים טובים.אז חברים תהנו ומוזמנים לרשום לי למטה את תגובתכם ואשמח שתשתפו את הפוסט באופציות שלמטה.

רמת קושי-בינוני.

זמן הכנה-120 דק.

תפוקה-14 יח אישיות.

למלית קינמון:

200 ג חמאה רכה

200 ג סוכר חום

20 ג קינמון

5 ג רום אלכהל אני שמתי קפטן מורגן כהה

הכנה:

להכניס הכל למיקסר עם וו גיטרה ולערבב למרקם אחיד ולהניח בצד

מצרכים לבצק:

500 ג קמח לחם

10 ג שמרים

75 ג סוכר

130ג חלב

90 ג ביצה

80 ג גבינת שמנת טבעית

20 ג גבינה לבנה

100 ג חמאה לבצק

100 ג חמאה למריחה

הכנה:

במיקסר עם וו לישה לשים קמח שמרים סוכר ו100 ג חמאה ולהתחיל ללוש להוסיף את הגבינות הביצה והחלב וללוש כ 10 דקות לבצק אחיד וחלק.להתפיח מכוסה בניילון נצמד למשך כשעה.

הרכבה:

לאחר התפחה לפתוח את הבצק למלבן דקולמרוח את החמאה הרכה בשכבה אחידה רק על חצי מהבצק.לקפל את החצי השני הלא מרוח מעל החמאה ולרדד שוב למלבן דק ככל האפשר.אם הבצק חם מידי וחמאה נמסה להכניס לקירור ל 15 דק להתייצבות.למרוח את המלית בשכבה אחידה ודקה ולגלגל לרולדה.לחתוך ל 14-15 טבעות ולסדר בתבנית לכסות ולהתפיח עוד חצי שעה להכניס לאפיה ב 170 מעלות עם קערית מים בתחתית ולאפות כ 20-23 דק או גוון שזוף ויפה. להוציא ולמרוח מיד נאפג' ולהנות

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

דואט שמרים גבינה ושוקולד

רמת קושי-בינוני זמן הכנה-120 דק תפוקה-תבנית פיירקס מרובעת בגודל 23*23 קרמבל:60 ג חמאה קרה60 ג סוכר חום בהיר90 ג קמחהכנה:להכניס הכל למעבד מזון עדן מצב פירורים ולהניח בצד מלית שוקולד:80

פיצה נאפוליטנית

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'+24 שעות עד 72 שעות התפחה. תפוקה-5 פיצות קוטר 30. פיצה זה אחד ממאכלי המזון המהיר הנמכרים בעולם ותכלס אני לא חושב שיש מישהו שלא אוהב

קורס בניית מגשי אירוח 4 מפגשים

מגשי אירוח פינגר פוד וקטרינג חלבי.קורס אשר יעניק לכם ידע רב ונרחב איך בונים מגשים אסטתיים מגוונים וכמובן שיהיו רווחיים.איך מתמחרים נכון עליות ופוד קוסט.איך מכינים כל שלב ושלב כולל

עוגת דבש סופר עסיסית

העוגה הכי קלאסית ומתבקשת לראש השנה ויש לה לא מעט גירסאות הכנה.המתכון הבא אני חושב שהוא הכי מושלם כי הוא משלב דרך הכנה מאוד קלה והתוצאה פשוט וואו. רמת קושי-קל.

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין