Online Cooking Courses

עוגיות קצף שושנים

רמת קושי- קל

זמן הכנה-30 דק

תפוקה-30\35 עוגיות

המתכון הזה למען גילוי נאות קיים אצלי עוד איי שם בתחילת דרכי

בדרך הוא עבר קצת שינוי ושידרוגים שרק הוסיפו לטעמו

בעניי אני חושב שזאת העוגייה הקלאסית לקפה כי היא משלבת

גם את הפריכות החיצונית וגם את הרכות הפנימית.

הסוד של העוגיה הוא אפיה בחום נמוך וגוון שחום קל מה שיתן

את המרקם הנפלא של העוגיה.

עוגיות שושנים
490 ג קמח
200 ג שמנת חמוצה
60 ג חלמונים
7.5 ג וניל
10 ג א.אפיה
200 ג חמאה
50 ג סוכר
הכנה:
בגיטרה לשים חמאה סוכר ווניל עד ריכוך.
להוסיף חלמונים שמנת חמוצה קמח וא.אפיה ולערבב לבצק אחיד
מרנג וניל:
100 ג חלבונים
200 ג סוכר
45 ג פודינג וניל
הכנה:
להקציף חלבונים ולהוסיף בהדרגה סוכר ולהקציף לקצף יציב
להוסיף את הפודינג בהדרגה ולהמשיך להקציף למרקם נוח למריחה
הרכבה:
לרדד את הבצק למלבן בגודל הרצוי
למרוח את המרנג בשכבה אחידה לחתוך לרצועות ולגלגל לסדר במגש ולאפות ב 160 כ 20 דקות או עד השחמה קלה

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

דואט שמרים גבינה ושוקולד

רמת קושי-בינוני זמן הכנה-120 דק תפוקה-תבנית פיירקס מרובעת בגודל 23*23 קרמבל:60 ג חמאה קרה60 ג סוכר חום בהיר90 ג קמחהכנה:להכניס הכל למעבד מזון עדן מצב פירורים ולהניח בצד מלית שוקולד:80

פיצה נאפוליטנית

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'+24 שעות עד 72 שעות התפחה. תפוקה-5 פיצות קוטר 30. פיצה זה אחד ממאכלי המזון המהיר הנמכרים בעולם ותכלס אני לא חושב שיש מישהו שלא אוהב

קורס בניית מגשי אירוח 4 מפגשים

מגשי אירוח פינגר פוד וקטרינג חלבי.קורס אשר יעניק לכם ידע רב ונרחב איך בונים מגשים אסטתיים מגוונים וכמובן שיהיו רווחיים.איך מתמחרים נכון עליות ופוד קוסט.איך מכינים כל שלב ושלב כולל

עוגת דבש סופר עסיסית

העוגה הכי קלאסית ומתבקשת לראש השנה ויש לה לא מעט גירסאות הכנה.המתכון הבא אני חושב שהוא הכי מושלם כי הוא משלב דרך הכנה מאוד קלה והתוצאה פשוט וואו. רמת קושי-קל.

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין