Online Cooking Courses

עוגיות שקדים איטלקיות ללא גלוטן ללא שומן

רמת קושי-קל.

זמן הכנה-10 דק'.

תפוקה-כ20 עוגיות.

עוגיות זה תמיד הדבר הזה שמחפשים ליד הקפה,המשהו הקטן הזה שאפשר לטבול אותו בקפה ועדיף שלא יהיה מתוק מידי ומצד שני שתיהיה מספיק חזקה לספוג את הקפה שלנו ולא להתפרק לנו בפנים.העוגיה שהיום אתם הולכים ללמוד להכין משלבת בדיוק את הדברים החשובים בעוגיה ומה שהכי יפה באיטליה כמו שבאיטליה מינימום מרכיבים איכותיים מקסימום טעם ואפס מאמץ הכנה בלי מיקסרים ובלי בלאגן הכל נכנס לקערה עירבוב ולתנור.

יאללה בואו נתחיל….

מרכיבים:

2 ביצים לארג
20 ג א.סוכר או לבריאותי יותר אותו כמות תחליף סוכר
200 ג א.שקדים
50 פסטוקים קלויים או לא קלויים מה שתבחרו
50 אגוז לוז קלויים או לא קלויים מה שתבחרו
או כל סוג אגוז אחר שתרצו
כפית תמצית וניל איכותית (לא לוותר) אני השתמשתי במקל וניל
הכנה:
לערבב הכל יחד לבצק אחיד
ליצור ממנו כיכר מלבנית בעובי 3ס"מ ורוחב 6-7 ס"מ ולהכניס לאפיה בחום של 190 למשך כ 20 דק
להוציא להוריד את חום התנור ל 150


לפרוס את הכיכר בעודו חם לפרוסות בעובי אצבע.לסדר במגש ולהכניס לתנור לייבוש לעוד כ 40-50 דקות. כל אחד והתנור שלו
לצנן ולשמור בצנצנת סגורה

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

דואט שמרים גבינה ושוקולד

רמת קושי-בינוני זמן הכנה-120 דק תפוקה-תבנית פיירקס מרובעת בגודל 23*23 קרמבל:60 ג חמאה קרה60 ג סוכר חום בהיר90 ג קמחהכנה:להכניס הכל למעבד מזון עדן מצב פירורים ולהניח בצד מלית שוקולד:80

פיצה נאפוליטנית

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'+24 שעות עד 72 שעות התפחה. תפוקה-5 פיצות קוטר 30. פיצה זה אחד ממאכלי המזון המהיר הנמכרים בעולם ותכלס אני לא חושב שיש מישהו שלא אוהב

קורס בניית מגשי אירוח 4 מפגשים

מגשי אירוח פינגר פוד וקטרינג חלבי.קורס אשר יעניק לכם ידע רב ונרחב איך בונים מגשים אסטתיים מגוונים וכמובן שיהיו רווחיים.איך מתמחרים נכון עליות ופוד קוסט.איך מכינים כל שלב ושלב כולל

עוגת דבש סופר עסיסית

העוגה הכי קלאסית ומתבקשת לראש השנה ויש לה לא מעט גירסאות הכנה.המתכון הבא אני חושב שהוא הכי מושלם כי הוא משלב דרך הכנה מאוד קלה והתוצאה פשוט וואו. רמת קושי-קל.

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין