Online Cooking Courses

עוגת סולת של פעם

רמת קושי-קל.

זמן הכנה-40 דק.

תפוקה-תבנית 20/20.

אחת העוגות הוותיקות שיש לי בארסנל (מעל 20 שנה) עוגה שהייתה נמכרת אצלי על בסיס קבוע ואף פעם לא נמאס ממנה.זאת עוגה פשוטה וצנועה בלי הרבה פוזות של מלכת יופי אבל אחת כזאת שכולה לב וברגע שלוקחים ביס ממנה אתה ישר מתאהב ונשבה ישר בקסמיה ואני מדבר על עוגת סולת רכה וריחנית על בסיס תפוזים והדרים ואין יותר כייף ממנה ליד הכוס תה החמים ובכלל בכל ימות השנה.

מרכיבים לבלילה:

100 ג ביצים(2מדיום)

100 ג שמן

100 ג סולת

100 ג קוקוס

100 ג סוכר

130 ג מיץ תפוזים טרי

גירדה מתפוז 1

50 ג קמח

10 ג א.אפיה

לסירופ לאחר אפיה:

100 ג סוכר

200 ג מים

50 ג מיץ תפוזים

גירדה מתפוז 1

הכנה:

להכניס את כל המרכיבים של הבלילה לתוך קערת מיקסר ולערבב במהירות בינונית בעזרת וו גיטרה עד קבלת תערובת טיפה רטובה.

להעביר את התערובת לתבנית סגורה עם נייר אפייה בתחתית ולשטח בעזרת פלטה ולהכניס לאפיה ב180 מעלות למשך כ 25 דקות.

בזמן האפיה מבשלים את כל מרכיבי הסירופ בחום נמוך עד לרתיחה וברגעה שהעוגה יוצאת מהתנור לשפוך את הסירופ בזהירות על כל העוגה ולהמתין שכל הסירופ יספג.

ניתן לשמור את העוגה בכלי סגור במקרר או בחורף בטמפ החדר

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

דואט שמרים גבינה ושוקולד

רמת קושי-בינוני זמן הכנה-120 דק תפוקה-תבנית פיירקס מרובעת בגודל 23*23 קרמבל:60 ג חמאה קרה60 ג סוכר חום בהיר90 ג קמחהכנה:להכניס הכל למעבד מזון עדן מצב פירורים ולהניח בצד מלית שוקולד:80

פיצה נאפוליטנית

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'+24 שעות עד 72 שעות התפחה. תפוקה-5 פיצות קוטר 30. פיצה זה אחד ממאכלי המזון המהיר הנמכרים בעולם ותכלס אני לא חושב שיש מישהו שלא אוהב

קורס בניית מגשי אירוח 4 מפגשים

מגשי אירוח פינגר פוד וקטרינג חלבי.קורס אשר יעניק לכם ידע רב ונרחב איך בונים מגשים אסטתיים מגוונים וכמובן שיהיו רווחיים.איך מתמחרים נכון עליות ופוד קוסט.איך מכינים כל שלב ושלב כולל

עוגת דבש סופר עסיסית

העוגה הכי קלאסית ומתבקשת לראש השנה ויש לה לא מעט גירסאות הכנה.המתכון הבא אני חושב שהוא הכי מושלם כי הוא משלב דרך הכנה מאוד קלה והתוצאה פשוט וואו. רמת קושי-קל.

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין