עוגת גבינה משגעת וטעימה ברמות אחרות בלי הפרדות ביצים והכל בקערה אחת ותוך חצי שעה של אפיה יש לכם עוגה מהחלומות שנמסה בפה ואפילו בלי קמח
לא מאמינים לי?תנסו בעצמכם ותראו
ולא לשכוח בבקשה לפרגן ולשתף אותי בתוצאה שלכם
זמן הכנה-45דק
רמת קושי-קל
תפוקה-תבנית 20*20
פינגר גבינה אפויה ושנטילי ריבת חלב
לבסיס:
110 ג פתי בר טחון
55 ג חמאה מומסת
הכנה:
לערבב הייטב יחד פירורים וחמאה
ולשטח בתחתית התבנית ולהכניס לקירור ל 10-15 דק.
מלית גבינה:
400 ג גבינת שמנת טבעית 30% של @gad
80 ג סוכר
גירדה מחצי לימון
15 ג מיץ לימון
1/4 כפית וניל
2 ביצים לארג
30 ג קורנפלור
200 ג שמנת חמוצה
80 ג שמנת מתוקה
הכנה:
בעזרת לקקן לערבב גבינה וסוכר,
להוסיף גירדה וניל ומיץ לימון ולערבב.
להוסיף קורנפלור וביצים ולערבב הייטב.
להוסיף שמנת חמוצה ושמנת מתוקה ולערבב למרקם חלק.
להעביר את המלית למסגרת על הבסיס,
ולהכניס את התבנית לתוך תבנית גדולה יותר ולמלא מים חמים ולהכניס לאפיה ב180 למשך 35 דק
להוציא ולצנן בחוץ.ולהכניס למקרר ללילה.
לאחר לילה לפרוס לאצבעות בגודל 10/2
שנטילי ריבת חלב:
240 ג שמנת מתוקה
120 ג ריבת חלב
24 ג פודינג וניל
הכנה:
להקציף את הכל יחד לקציפה יציבה,
להעביר לשקית זילוף עם צנטר משונן
ולזלף מעל כל אצבע.
תהנו❤️