רמת קושי-קל
זמן הכנה-25 דק עבודה+שעה וחצי זמן התפחה.
תפוקה-8 פיתות במשקל 100 ג
למה לקנות שאפשר להכין ואפילו גם להנות מיזה.
פיתות מושלמות בקלי קלות ויש לכם פיתה מושלמת.
כמה דברים חשובים לפני שמתחילים:
עדיף להשתמש בקמח בעל אחוז חלבון גדול יותר על מנת לקבל אלסטיות וגמישות גדולה יותר לפיתות.
חשוב גם ללוש את הבצק במהירות בינונית למשך כ 10-8 דקו לפיתוח גלוטן מקסימלי.
והאפיה מתבצעת בחום גבוה מאוד עם קערת מים בתחתית לקבלת לחות לפיתות
אז בואו נתחיל!!!