רמת קושי-בינונית
זמן הכנה-90 דק
תפוקה-5-6 מנות
בצק פסטה:
200 ג קמח פסטה טחנות ישראליות
2 ביצה לארג'
קורט מלח
הכנה:
לכדורי בשר:
חצי קילו בשר טחון מס 2
40 ג פירורי פנקו מוזהבים
1בצל קצוץ
3 שיני שום קצוצות
2 ביצים לארג
חצי חבילה פטרוזיליה קצוצה
מלח ופלפל שחור לפי טעם
הכנה לערבב הכל יחד הייטב
לכדרר לכדורים ולקרר חצי שעה
לרוטב עגבניות:
4 כפות שמן
חבילה של רוטב פסטה מטובל
חבילה של רוטב פיצה מטובל
4 שיני שום פרוסות
3 כסות מים
הכנה:
לחמם את השמן להוסיף שום ואת הרטבים
לערבב להוסיף את המים ולהביא לרתיחה.
להנמיך את האש להוסיף את הכדורים ולבשל עוד כ15-17 דקות.
להוציא את הכדורים החוצה
להכניס את הספגטי המבושל לערבב ולסדר מעל את הכדורים ולקשט בבזיליקום.
לבריאות חברים