רמת קושי-קל.
זמן הכנה-45 דק.
תפוקה-12-6 יח.
מרכיבים:
100 ג שמנת מתוקה
60 ג סוכר לבן
10 ג סוכר חום בהיר
50 ג דבש
10 ג חמאה
180 ג פיצוחים ופירות יבשים קצוצים דק (מה שבא לכם.)
שקדים פרוסים,לוז,חמוציות,משמש מיובש,קקאו גרוס,גריעני דלעת,גרעיני חמניה, שומשום, צנוברים וכו'
לציפוי:
120 ג שוקולד מריר איכותי
15 ג שמן
הכנה:
בסיר קטן לשים שמנת, סוכרים, דבש ,חמאה ולהביא לרתיחה.להנמיך את האש לבשל עוד 2-3 למצב בועות גדולות.להסיר מהאש ולהוסיף את כל הפיצוחים והפירות ולערבב הייטב.להעביר את התערובת לתבניות סיליקון כ חצי סמ גובה (אני השתמשתי ב מרובע 5*5) וגם בסיליקון אצבעות ולהכניס לאפיה ב170 מעלות למשך כ 15 דק להוציא ולצנן.להמיס את השוקולד עם השמן לחלץ את הפלורנטינים מהסיליקון ולזלף ככפית בתוך כל סיליקון ולהחזיר את הפלורנטינים לסיליקון למעוך טיפה שהשוקולד יצפה את התחתית להכניס לקירור למס דקות לחלץ ולהנות.
לבריאות❤️