עוגיות הכי קלות והכי טעימות לחורף והכי כייף בהם שאפשר לאכל אותם בלי רגשות אשם כי אין בהם שומן ולא קמח ואם תסתכלו טוב טוב תראו גם שכמות הסוכר קטנה מאוד.
רמת קושי-קל.
זמן הכנה-30דק.
תפוקה-צנצנת גדולה.
ריקיארלי:
200 ג א.שקדים
70 ג א.סוכר
גירדה מתפוז 1
גירדה מלימון 1
90 ג מיץ תפוזים טרי
15 ג דבש
37 ג חלבון ביצה
125 ג א. שקדים נוספת
א.סוכר לגילגול
הכנה:
לערבב 200 ג שקדים+70 ג א.סוכר+גירדות.להוסיף מיץ תפוזים ודבש ולערבב.
להוסיף חלבון ולערבב שוב לבצק דביק.
להוסיף את ה125 ג א.שקדים הנוספת ולערבב לבצק אחיד נעים וטיפונת דביק.
לפזר בנדיבות א. סוכר על שולחן העבודה להניח את הבצק מעל ולפזר מעליו עוד א.סוכר ולגלגל לנקניק בקוטר 4 ס"מ.
לחתוך בעזרת קלף טבעות בעובי חצי ס"מ ולעצב כל אחד לצורת יהלום לפזר מעל עוד א.סוכר לסדר במגש ולאפות ב 180 למשך כ 12 דקות.
לצנן ולשמור בצנצנת סגורה