Online Cooking Courses

שֶׁמִּבְּאֵלִי מקורי ללא קמח וביצים.

רמת קושי-קל.

זמן הכנה-כ30 דקות(והמתנה לילה בקירור).

תפוקה-תבנית בגודל 30/20.

ולפני המתכון הנהדר הזה סיפור!!

את המתכון הזה קיבלתי לפני יותר מ20 שנה מבחור טורקי שעבדנו יחד.המתכון הזה תמיד הכנתי בחגים ואירועים משמחים.הפעם החלטתי לשתף אותו איתכם שגם אתם תהנו ממנו.המתכון מקורי טורקי מזכיר מאוד את הבסבוסה המצרית הריסה המרוקאית או ספרא התוניסאית.יאלה תהנו❤️

לפני שנכנס לתנור

שֶׁמִּבְּאֵלִי
כַּמּוּת לְפַיְרֵקְס בְּגֹדֶל 30/20
לְסִירוֹפּ:
500 ג סֻכָּר
500 ג מַיִם
1 פְּרוּסַת לִימוֹן
לַבְּלִילָה:
540 ג סֹלֶת
200 ג סֻכָּר
6 ג סוֹדָה לִשְׁתִיָּה
1 פְּרוּסַת לִימוֹן
260 ג יוֹגוּרְט טִבְעִי
110 ג מַיִם חֲמִימִים
שְׁקֵדִים לְקִשּׁוּט
הֲכָנָה:
סִירוֹפּ:
לָשִׂים אֶת הַסֻּכָּר הַמַּיִם וְהַלִּימוֹן וּלְבַשֵּׁל לִרְתִיחָה לְמֶשֶׁךְ 10 דַּקּוֹת וּלְהַנִּיחַ בַּצַּד.
הֲכָנַת הַבְּלִילָה:
לְעַרְבֵּב הַכֹּל יַחַד פְּרָט לַמַּיִם בְּעֶזְרַת מַטְרְפָהּ וּלְהוֹסִיף אֶת הַמַּיִם בְּהַדְרָגָה עַד קַבָּלַת תַּעֲרֹבֶת אֲחִידָה.
לִמְרֹחַ בְּתַחְתִּית הַתַּבְנִית קְצָת מֵהַסִּירוֹפּ לָצֶקֶת אֶת הַבְּלִילָה וּלְהַחֲלִיק בְּעֶזְרַת פָּלְטָה לַעֲשׂוֹת סִמּוּן לְהַנִּיחַ שָׁקֵד מֵעַל לְכַסּוֹת וּלְקָרֵר לַיְלָה.
לְאַחַר לַיְלָה לִמְרֹחַ מְעַט מֵהַסִּירוֹפּ וּלְהַכְנִיס לַאֲפִיָּה בְּ180 מַעֲלוֹת לְמֶשֶׁךְ חֲצִי שָׁעָה אוֹ הַשְׁחָמָה. לַחְתֹּךְ אֶת הַסִּמּוּנִים וְלָצֶקֶת מֵעַל אֶת כֹּל הַסִּירוֹפּ

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

טארטלט משמש

עונת המשמשים בשיאה וזה ממש פשע לא להכין איתם טארטלט ברטון משגע במילוי קרם שקדים כזה שיטריף לכם את החושים ויקרר לכם את החום המשוגע הזה. רמת קושי- בינוניכמות- 30

דואט שמרים גבינה ושוקולד

רמת קושי-בינוני זמן הכנה-120 דק תפוקה-תבנית פיירקס מרובעת בגודל 23*23 קרמבל:60 ג חמאה קרה60 ג סוכר חום בהיר90 ג קמחהכנה:להכניס הכל למעבד מזון עדן מצב פירורים ולהניח בצד מלית שוקולד:80

פיצה נאפוליטנית

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'+24 שעות עד 72 שעות התפחה. תפוקה-5 פיצות קוטר 30. פיצה זה אחד ממאכלי המזון המהיר הנמכרים בעולם ותכלס אני לא חושב שיש מישהו שלא אוהב

קורס בניית מגשי אירוח 4 מפגשים

מגשי אירוח פינגר פוד וקטרינג חלבי.קורס אשר יעניק לכם ידע רב ונרחב איך בונים מגשים אסטתיים מגוונים וכמובן שיהיו רווחיים.איך מתמחרים נכון עליות ופוד קוסט.איך מכינים כל שלב ושלב כולל

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין