בחושה שמנת חמוצה דומדומיות וקרמו פטל
אפיה בתבנית צינור*
אפשר גם באינגליש ללא המילוי הפנימי

2 ביצים לארג
188 ג סוכר
130 ג שמנת חמוצה
166 ג חמאה מומסת חלקי
233 ג קמח
3 ג א.אפיה
80 ג דומדומיות קפואות או כל פרי יער אחר
הכנה
להקציף בצים וסוכר יחד לקציפה תפוחה
ל הוסיף את השמנת החמוצה והחמאה בהדרגה תוך כדי עירבוב עש נבלע בביצים.
לעצור להחליף לוו גיטרה ולהוסיף קמח ואבקת אפיה ולערבב לתערובת אחידה.
להוסיף את הדומדומיות ולקפל ידני עם לקקן.
לשמן את התבנית עם הצינור ולמלא את התערובת 3/4 גובה(תופח המון)
ולאפות ב160 מעלות כ 45 דק או קיסם לח.
להוציא ולצנן בחוץ.
לקרמו פטל:
1 ביצה
40 ג סוכר(1)
100 ג מחית פטל
40 ג סוכר (2)
75 ג חמאה
2 ג גלטין+10 ג מים
הכנה:
לערבב בקערה נפרדת ביצה ו סוכר (1)
בסיר קטן להביא לרתיחה את הפטל וסוכר (2)
כאשר רותח יוצרים השוואת טמפ ויוצקים קצת מהפטל על הביצה ומערבבים הייטב
מחזירים לסיר להמשך בישול על אש נמוכה עד שמסמיך.
מעבירים לכד מידה מוסיפים את החמאה וטוחנים בבלנדר מוט למרקם חלק.
ממיסים את הגלטין ומוסיפים ומערבים מעבירים לכלי סגור ומקררים לילה.
לקציפת המסקרפונה:
60 ג מסקרפונה
25 ג אבקת סוכר
חצי מקל וניל
125 ג שמנת מתוקה
הכנה
לערבב מסקרפונה עם אבקת סוכר ווניל
להקציף את השמנת 80 אחוז להוסיף את המסקרפונה ולהקציף לקציפה יציבה.
להעביר לשקית זילוף עם צינטר סאט הונרה.
להרכבה:
למלא את החור עם הקרמו פטל
למרוח נאפז בצדדים ולמעלה לצפות את הצדדים בקוקוס ולזלף מעל את המסקרפונה

סגירת תפריט
Call Now Button
לוגו של וואטסאפ