חברים יקרים אין אחד שלא אוהב שוקולד
אז תרשו לי לפנק אתכן במתכון לפונדנט שוקולד מושלם ובקלי קלות של הכנה!!! ואפילו בלי קמח
כמות ל 15 יח פונדנט באריזת מאפינס קטנה.
200 ג שוקולד מריר
200 ג חמאה
200 ג סוכר
4 ביצים לארג
64 ג קורנפלור
24 ג קקאו
הכנה:
להמיס שוקולד ומחמאה ולערבב
במיקסר לערבב ביצים וסוכר עם וו גיטרה
להוסיף קורנפלור וקקאו ולערבב היטב להוסיף את השוקולד ומחמאה המומסת ולערבב לתערובת אחידה.
להעביר לשקית זילוף ולזלף לכל אריזה 60 ג או 3/4 גובה
להכניס לתנור חם בחום של 220 למשך 10 דקות
להוציא לצנן מס דק ולהגיש.
ניתן להכין ולשמור בקירור ולפני ההגשה לחמם כ 20 שניות במיקרוגל גג 30 שניות

סגירת תפריט
Call Now Button
לוגו של וואטסאפ