מתכון לפרופיטרול קרמבל ממולא גנאש פרלינה מוקצף וזילוף מחית ערמונים.
לרבוך:
65 ג מים
65 ג חלב
4 ג סוכר
1.5 ג מלח
60 ג חמאה
73 ג קמח
כ 131 ג ביצים
הכנה:
להביא לרתיחה חלב מים סוכר מלח וחמאה
להוריד מהאש ולהוסיף את הקמח ולערבב לקבלת בצק אחיד ולהחזיר לאש בינונית למשך כ 2 דקות תוך כדי ערבוב לייבוש הבצק.
להעביר את הבצק למקסר עם וו גיטרה לערבב דקה ולהתחיל להוסיף את הביצים בהדרגה.להעביר את הבצק לתוך שקית זילוף עם צנטר 10 ולזלף פחזניות עגולות בקוטר 4.
קרמבל:
87 ג חמאה
104 ג סוכר חום בהיר
34 ג א.שקדים
75 ג קמח
הכנה:להכניס הכל למעבד מזון לקבלת בצק
לרדד בין 2 ניירות אפיה לעובי של 3 מ”מ ולהקפיא למשך 15 דק
לאחר הקפאה לקרוץ עיגולים בקוטר 5 להניח מעל הפחזניות ולהכניס לאפיה בתנור חם של 170 מעלות למשך כ 25-30 דק ולהוציא ולצנן.
גנאש פרלינה מוקצף
220 ג שמנת מתוקה (1)
150 שוקולד חלב
40 ג מחית פרלינה
150 שמנת מתוקה (2)
4 ג גלטין 24 ג מים
הכנה:
להביא לרתיחה שמנת (1)
ולצקת על השוקולד והפרלינה ולערבב הייטב
להוסיף את השמנת (2) והגלטין מומס ולטחון בבלנדר מוט ולקרר 4 שעות
לאחר הקירור להעביר למיקסר עם בלון הקצפה ולהקציף לקרם אוורירי.להעביר לשקית זילוף עם צנטר חלק
מחית ערמונים:
100 ג סוכר
100 ג מים
כפית ת.וניל
300 ג ערמונים מוכנים בוואקום
הכנה:לבשל לרתיחה מים סוכר וניל ולאחר רתיחה להנמיך את האש ולבשל עוד כ 5 דק לסירופ קצת סמיך.להעביר את הערמונים למעבד מזון ולטחון ותוך כדי להוסיף בהדרגה את הסירופ ולטחון למשך כ 8 דק במהירות גבוהה לקבלת מחית אחידה.
הרכבה:
לחורר חור קטן בתחתית הפחזניה ולמלא בגנאש פרלינה
להעביר את מחית הערמונים לשקית זילוף עם צנטר ספגטי ולזלף מעל הפחזניה
לפזר מעל אבקת סוכר שלא נמסה במקרר לקשט בדף זהב ולהגיש.
תהנו❤
סדר הכנת שלבי המתכונים מהסוף להתחלה
זאת אומרת להתחיל עם המחית אחכ הגנאש הקרמבל ובסוף הבצק הרבוך!!

סגירת תפריט
Call Now Button
לוגו של וואטסאפ