קיש פלפלים קלויים וגבינות
רינג 22 גובה 3
לבצק פריך מלוח
175 ג קמח
100 ג חמאה קרה
חצי כפית מלח
1 ביצה מדיום
הכנה להכניס את כל המרכיבים למעבד מזון ומערבבים עד קבלת בצק אחיד
מוציאים עוטפים בניילון נצמד ומקררים חצי שעה.לאחר קירור מרדדים את. הבצק לעובי של 3-4מ”מ ומהדקים לרינג.

למילוי:
1 פלפל אדום
1 פלפל כתום
1 פלפל צהוב
150 ג גבינת פטה מגוררת
8-10 עלי בזיליקום קצוצים גס
2 כפות גרעיני חמניה
30 ג שקד מולבן
30 ג שקד טבעי גרוס גס

לרויאל שמנת:
180 מ”ל שמנת מתוקה
30 מ”ל חלב
20 ג קמח
3 ביצים לארג
1/2כפית מלח
1/2כפית פלפל שחור
1/2כפית אגוז מוסקט

*2 כפות ממרח שום קנוי

הכנה המילוי:
לשרוף את הפלפלים על אש גלויה ולקלף את הקליפה חלקי ולחתוך לרצועות ולהעביר לקערה
לפזר מעל את הגבינה הבזיליקום וגרעיני החמניה ולערבב
למרוח את ממרח השום על התחתית הבצק
ולסדר מעל את תערובת הפלפלים

הכנת הרויאל:
לערבב את השמנת החלב והביצים ולטרוף הייטב להוסיף קמח ותבלינים ולערבב הייטב ולצקת מעל הפלפלים
לפזר את שברי השקדים ולהכניס לאפיה בתנור מחומם מראש ל 180 למשך כ 40 דקות או השחמה

סגירת תפריט
Call Now Button
לוגו של וואטסאפ