עוגיות בראוניס שוקולד ללא גלוטן

עוגיות בראוניס שוקולד ללא גלוטן

חומרים:

50 ג שוקולד מריר 60%

30 ג חמאה

30 ג ביצה

25 ג סוכר חום

25 ג סוכר לבן

קורט מלח

33 ג קורנפלור

7 ג קקאו

1/4 כפית אבקת אפיה

*לפיזור לפני אפיה מלח גס

הכנה:

להמיס שוקולד וחמאה במיקרוגל

בקערת מיקסר להקציף ביצה מלח וסוכרים לקציפה תפוחה כ 5 דקות.

מוסיפים את השוקולד ומערבבים הייטב.

מוסיפים את הקקאו קורנפלור ואבקת אפיה ומערבבים לתערובת אחידה.

מעבירים לשקית זילוף עם צנטר חלק בקוטר 1 סמ ומזלפים עוגיות בקוטר של 4 סמ

מפזרים מלח גס מעל ומכניסים לאפיה בחום של 180 מעלות למשך 8 דקות.

העוגיות צריכות לצאת שהם רכות ומתייצבות בחוץ

סגירת תפריט
Call Now Button
לוגו של וואטסאפ