קורס קונדיטוריה מקצועי ומעשי
תוך כדי למידת תורת החומרים בשילוב קלאסיקות מוכרות וחידושים מודרנים ועכשווים

#שיעור_1
פריך-טארטים וטארטלטים מתוק ומלוח
קלאסי ומודרני נפגשים תוך כדי למידה של כל סוגי הפריכים בשילוב טקסטורות ומרקמים
הרכבת טארטים וקישים צרפתיים


#שיעור_2
רבוך-תאוריית הבצק מ א’-ת’
תוך כדי שבירת מיתוסים וטיפים להצלחת וקבלת בצק מושלם!!בשיעור נתנסה נלמד ונכיר את הפריבראסט,צ’ורוס,אקלרים ופרופיטרולים עם ובלי קרמבל בשילוב מילויים וגנאשים מוקצפים מיוחדים ומרעננים

#שיעור_3
בצק עלים קלאסי ומודרני
בשיעור נלמד להכין ולכרוך בצק עלים צרפתי קלאסי ובצק עלים גרמני (הפוך)
תוך הבנה בשימוש נכון של קמחים וחמאה עד לקבלת תוצר סופי מושלם
מהבצקים הללו ניצור מאפים מתוקים ומלוחים
בניהם הטארטטאטן המפורסם והקלאסי והמילפיי המפורסם


#שיעור_4
כוסות-לא מה שהכרתם
בשיעור נלמד לשלב טעמים ומרקמים נכונים
לבנות שכבות שהתחברו יחד לביס המושלם
תוד כדי הקפדה על האסטטיקה


#שיעור_5
בחושות מורכבות
עולם הבחושות מזמן לא אותו דבר שהכרתם!!
בוחושות מורכבות וחדשניות בשילוב קלאסיקות ידועות ומוכרות,שימוש נכון בתבניות וצורות שונות ושדרוג מהותי לאחת הקטגוריות המבוקשות בכל בית


#שיעור_6
קונפיסרי ומה שליד הקפה
שיעור משולב נוסטלגיה וטעם של פעם לצד עוגיות קלאסיות ומודרניות תוך כדי שידרוג ושימור טעמי ילדות.
בשיעור נכין ענני מרשמלו,סוכריות טופי חלב,מרמלדות,עוגיות פלורנטין,אלפחורס ומקרונים


#שיעור_7
שוקולד של שוקלטיירים בשיעור הכי מתוק שיש!!
בשיעור נלמד להבין את הכימיה שבשוקולד
נלמד את רזי הטמפרור והשיטות הקיימות
מה נכון ומה לא ואת הכלים לעבודה נכונה עם שוקולד!! צביעה ידנית ובעזרת קומפרסור את סוגי התבניות והפרלנים המקובלים לצד פרלינים מפונפנים מה זה פרלין בלגי ומה זה צרפתי.
נדע להשתמש נכון בצבעים לשוקולד נכין פרלינים טראפלסים טבלאות ועוד…
נלמד להכין גנאשים מגוונים שמתאימים לפרלין


#שיעור_8
בולנז’רי אבולוציית השמרים הכרוכים
בשיעור נדבר ונבין מה ההבדל בקמחים ובחמאות יתרונות וחסרונות
נלמד לכרוך בצק קוראסון ובריוש בכריכה ידנית
וניצור מגוון מאפי בוקר מדהימים


#שיעור_9
לחמים-שיאור ומחמצות
תהליך הכנת המחמצת והגידול
סוגי ה”סטארטרים”
הכנת מגוון לחמים/בגטים/פוקצות
#שיעור_10+11
קינוחי בוטיק ראווה ועוגות גבינה
קינוחים ומנות אחרונות בזוית וראיה קצת שונה מודרנית ומחוץ לקופסא.
גלייזים ריסוסי שוקולד בנייה נכונה של שכבות ומרקמים ושילוב נכון של טעמים בצנצנות אישיות סליקונים או רינגים
#שיעור12שיעור_בונוס
קורס צילום אוכל וקינוחים בניידים
הקורס יועבר ע”י מורה מוסמך ומקצועי מהתחום


#שיעור_13
מבחן מעשי וטקס הענקת תעודות

הקורסים התקיימו בשעות הבוקר או הערב
משעה 9:30-14:30
או 17:00-22:00
השיעורים עוברים בכיתות קטנות של עד 12 משתתפים מקסימום
וכל זוג עובד יחד בעמדה מאובזרת

סגירת תפריט
Call Now Button
לוגו של וואטסאפ