עוגיות בוטנים

180  גרם חמאה

180 גרם סוכר חום בהיר

30 גרם סוכר לבן

6 גרם מלח

240 גרם קמח

2 גרם סודה לשתיה

1 ביצה לארג’

75 גרם שברי בוטנים

להכניס חמאה וסוכרים למיקסר עם וו גיטרה עד להקרמה, מוסיפים את הביצה בהדרגה, מוסיפים את היבשים ומערבבים לבצק אחיד.

מקררים כ 10 דקות את הבצק ומחלקים לכדורים של 20 גרם כל אחד.  יוצרים שקע במרכז ואופים ב 160 למשך 13-15 דקות, ומצננים.

להרכבה:

חמאת בוטנים רכה ושברי בוטנים או שקדים מקורמלים, מזלפים במרכז העוגיה מהחמאת בוטנים ומפזרים מעל.

סגירת תפריט
Call Now Button
לוגו של וואטסאפ