Online Cooking Courses

פיצה נאפוליטנית

רמת קושי-קל.

זמן הכנה-60 דק'+24 שעות עד 72 שעות התפחה.

תפוקה-5 פיצות קוטר 30.

פיצה זה אחד ממאכלי המזון המהיר הנמכרים בעולם ותכלס אני לא חושב שיש מישהו שלא אוהב פיצה.כל היופי בפיצה שהתוספות לא נגמרות וכל אחד יכול למצוא בדיוק את החיבור למה שהוא אוהב.

פיצה מקורה באיטליה אבל נמצאת בכל מקום בעולם.

יש מספר סוגים לפיצות לפי האיזורים השונים בארץ המגף.

נתחיל עם הפיצה הרומאית הפיצה עם הבצק הדק שמשלב בתוכו גם שמן זית.

יש גם את הפיצה ג'נובזית – שמגיעה מהצפון, הפיצה עבה ומוגשת חתוכה.

ויש את הפיצה הנפוליטנית בצק ללא שמן זית התפחה של 24-72 שעות שוליים עבים כ 2 ס"מ ובסיס דק.

כל הפיצות מוכנות עם קמח 00 ונאפות בטאבון עצים כ 60 שניות עד 90 שניות.

ועכשיו למתכון לבצק הנאפוליטני:

1 קג קמח 00 קמח לפיצה.

2 ג שמרים יבשים.

630 ג מים קרים.

30 ג מלח.

הכנה:

בתוך מלוש לשים את הקמח והשמרים ותוך כדי לישה להוסיף את המים וללוש במהירות בינונית למשך 7 דקות.לאחר 7 דקות נוסיף את המלח תוך כדי לישה ונמשיך ללוש עוד 5 דקות.

נעביר את הבצק לקערה נכסה בנייר אפיה וניתן מנוחה בטמפ החדר למשך חצי שעה.לאחר מנוחה לעשות קיפול 4 ולכסות שוב ולתת מנוחה חצי שעה.לאחר המנוחה הנוספת לחלק את הבצק לכדורים במשקל של 300 ג כל אחד ולכדר אותם הייטב שהבסיס סגור לגמרי ולהניח על מגש אפיה מקומח בקמח סמולנה ולכסות בניילון ולהכניס לקירור למשך 24 שעות לפחות ועד 72 שעות.

לפני הכנת הפיצה להוציא את הבצק כ שעתיים לפני בטמפ החדר ולפתוח את הבצק על קמח סמולנה ביזרת הידיים ולא מערוך,לשים את התוספות הרצויות ולהכניס לטאבון בחום של 400-450 מעלות למשך 60-90 שניות.

תהנו ותספרו איך יצא לכם.

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

דואט שמרים גבינה ושוקולד

רמת קושי-בינוני זמן הכנה-120 דק תפוקה-תבנית פיירקס מרובעת בגודל 23*23 קרמבל:60 ג חמאה קרה60 ג סוכר חום בהיר90 ג קמחהכנה:להכניס הכל למעבד מזון עדן מצב פירורים ולהניח בצד מלית שוקולד:80

קורס בניית מגשי אירוח 4 מפגשים

מגשי אירוח פינגר פוד וקטרינג חלבי.קורס אשר יעניק לכם ידע רב ונרחב איך בונים מגשים אסטתיים מגוונים וכמובן שיהיו רווחיים.איך מתמחרים נכון עליות ופוד קוסט.איך מכינים כל שלב ושלב כולל

עוגת דבש סופר עסיסית

העוגה הכי קלאסית ומתבקשת לראש השנה ויש לה לא מעט גירסאות הכנה.המתכון הבא אני חושב שהוא הכי מושלם כי הוא משלב דרך הכנה מאוד קלה והתוצאה פשוט וואו. רמת קושי-קל.

מאפה תפוחים וקרם שקדים

השילוב בין תפוחים לקרם שקדים הוא שילוב מושלם,תוסיפו לזה בצק פריך שקדים ונגיעות דבש ותקבלו פשוט מעדן המאפה הבא מתאים לכל השנה ובמיוחד לראש השנה.קינוח מושלם באפס מאמץ ממש ככה.אז

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין