מגשי אירוח פינגר פוד וקטרינג חלבי.קורס אשר יעניק לכם ידע רב ונרחב איך בונים מגשים אסטתיים מגוונים וכמובן שיהיו רווחיים.איך מתמחרים נכון עליות ופוד קוסט.איך מכינים כל שלב ושלב כולל הבצקים ושהכל יהיה גם פרקטי ליישום בשוטף.הקורס יתן לכם דרכים נוספות להגדיל את המכירות שלכם ולהכניס עוד סל מוצרים ללקוחות שלכם.הקורס בנוי מ4 מפגשים אחת לשבוע בשעות אחה"צ משעה 17:00-22:00בקורס תלמדו 20 מתכונים שונים מתוקים ומלוחים קרים וחמים ובסופו תקבלו את הכלים הנכונים.
דואט שמרים גבינה ושוקולד
רמת קושי-בינוני זמן הכנה-120 דק תפוקה-תבנית פיירקס מרובעת בגודל 23*23 קרמבל:60 ג חמאה קרה60 ג סוכר חום בהיר90 ג קמחהכנה:להכניס הכל למעבד מזון עדן מצב פירורים ולהניח בצד מלית שוקולד:80