Online Cooking Courses

קורס בניית מגשי אירוח 4 מפגשים

מגשי אירוח פינגר פוד וקטרינג חלבי.קורס אשר יעניק לכם ידע רב ונרחב איך בונים מגשים אסטתיים מגוונים וכמובן שיהיו רווחיים.איך מתמחרים נכון עליות ופוד קוסט.איך מכינים כל שלב ושלב כולל הבצקים ושהכל יהיה גם פרקטי ליישום בשוטף.הקורס יתן לכם דרכים נוספות להגדיל את המכירות שלכם ולהכניס עוד סל מוצרים ללקוחות שלכם.הקורס בנוי מ4 מפגשים אחת לשבוע בשעות אחה"צ משעה 17:00-22:00בקורס תלמדו 20 מתכונים שונים מתוקים ומלוחים קרים וחמים ובסופו תקבלו את הכלים הנכונים.

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

דואט שמרים גבינה ושוקולד

רמת קושי-בינוני זמן הכנה-120 דק תפוקה-תבנית פיירקס מרובעת בגודל 23*23 קרמבל:60 ג חמאה קרה60 ג סוכר חום בהיר90 ג קמחהכנה:להכניס הכל למעבד מזון עדן מצב פירורים ולהניח בצד מלית שוקולד:80

פיצה נאפוליטנית

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'+24 שעות עד 72 שעות התפחה. תפוקה-5 פיצות קוטר 30. פיצה זה אחד ממאכלי המזון המהיר הנמכרים בעולם ותכלס אני לא חושב שיש מישהו שלא אוהב

עוגת דבש סופר עסיסית

העוגה הכי קלאסית ומתבקשת לראש השנה ויש לה לא מעט גירסאות הכנה.המתכון הבא אני חושב שהוא הכי מושלם כי הוא משלב דרך הכנה מאוד קלה והתוצאה פשוט וואו. רמת קושי-קל.

מאפה תפוחים וקרם שקדים

השילוב בין תפוחים לקרם שקדים הוא שילוב מושלם,תוסיפו לזה בצק פריך שקדים ונגיעות דבש ותקבלו פשוט מעדן המאפה הבא מתאים לכל השנה ובמיוחד לראש השנה.קינוח מושלם באפס מאמץ ממש ככה.אז

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין