Online Cooking Courses

מתכון לפונדנט שוקולד מושלם

ללא גלוטן

רמת קושי- קל מאוד

זמן הכנה- 20 דק

תפוקה-8\10 מנות

אין אחד שלא אוהב שוקולד ילדים ומבוגרים
אז תרשו לי לפנק אתכן במתכון לפונדנט שוקולד מושלם ובקלי קלות של הכנה!!! ואפילו בלי קמח.

ניתן להפוך את הקינוח גם לפרווה רק להחליף את החמאה במחמאה באותם יחסים


מצרכים:
200 ג שוקולד מריר
200 ג חמאה
200 ג סוכר
4 ביצים לארג
64 ג קורנפלור
24 ג קקאו
הכנה:
להמיס שוקולד ומחמאה ולערבב
במיקסר לערבב ביצים וסוכר עם וו גיטרה
להוסיף קורנפלור וקקאו ולערבב היטב להוסיף את השוקולד ומחמאה המומסת ולערבב לתערובת אחידה.
להעביר לשקית זילוף ולזלף 3/4 גובה
להכניס לתנור חם בחום של 220 למשך 10 -8 דקות
להוציא לצנן מס דק ולהגיש.
ניתן להכין ולשמור בקירור ולפני ההגשה לחמם כ 20 שניות במיקרוגל גג 30 שניות

תהנו❤️

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

דואט שמרים גבינה ושוקולד

רמת קושי-בינוני זמן הכנה-120 דק תפוקה-תבנית פיירקס מרובעת בגודל 23*23 קרמבל:60 ג חמאה קרה60 ג סוכר חום בהיר90 ג קמחהכנה:להכניס הכל למעבד מזון עדן מצב פירורים ולהניח בצד מלית שוקולד:80

פיצה נאפוליטנית

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'+24 שעות עד 72 שעות התפחה. תפוקה-5 פיצות קוטר 30. פיצה זה אחד ממאכלי המזון המהיר הנמכרים בעולם ותכלס אני לא חושב שיש מישהו שלא אוהב

קורס בניית מגשי אירוח 4 מפגשים

מגשי אירוח פינגר פוד וקטרינג חלבי.קורס אשר יעניק לכם ידע רב ונרחב איך בונים מגשים אסטתיים מגוונים וכמובן שיהיו רווחיים.איך מתמחרים נכון עליות ופוד קוסט.איך מכינים כל שלב ושלב כולל

עוגת דבש סופר עסיסית

העוגה הכי קלאסית ומתבקשת לראש השנה ויש לה לא מעט גירסאות הכנה.המתכון הבא אני חושב שהוא הכי מושלם כי הוא משלב דרך הכנה מאוד קלה והתוצאה פשוט וואו. רמת קושי-קל.

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין