למילוי בשר:
קצת שמן לטיגון
חצי בצל חתוך לקוביות
500 ג בשר מס 2 טחון
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
כף פפריקה
2 כפות רסק עגבניות
חופן כוסברה קצוצה
כ25 ג צנוברים קלויים
הכנה:
לטגן את הבצל בשמן עד גוון זהוב
להוסיף את הבשר ולטגן עוד כ 2-3 דקות.להוסיף תבלינים ורסק לערבב עד אידוי נוזלים להוסיף כוסברה וצנוברים לערבב ולצנן עד הרכבה
לבצק פריך מלוח:
200 ג קמח
130 ג מרגינה רכה
כפית מלח
1 ביצה m
הכנה:
להכניס הכל למיקסר עם וו גיטרה עד קבלת בצק אחיד
ולרדד למלבן דק בין 2 ניירות אפיה לגודל 28/30 ולהניח בצד
ולרדד למלבן דק בין 2 ניירות אפיה לגודל 28/30 ולהניח בצד
לקרמבל:
90 ג קמח
60 ג מרגינה
35 ג אגוזי מלך קצוצים גס
כף סוכר
הכנה:
לשים הכל במיקסר עם וו גיטרה עד מצב פירורים
להרכבה ולמריחה:
חלמון וחלבון
הרכבה:
למרוח חלבון על הבצק לשים את המילוי בשליש התחתון לגלגל לרולדה
למרוח את החלמון לפזר מעל את הקרמבל ולאפות ב 180 למשך כ 30-35 דק או גוון זהוב
תהנו❤️