Online Cooking Courses

בורקס טורקי אמיתי!!

רבת קושי-בינוני.
זמן הכנה-30 (דק לא כולל זמן מנוחה ואפיה).
תפוקה-8-9 בורקסים.

איך אתם עם בורקס?ואיך אתם עם בורקס טורקי אמיתי שחום וקרספי. נכון שבא לכם.
אז יאללה לעבודה!!
מצורף לכם קישור גם למדריך שלי.

מצרכים:
בצק:הכנה לילה קודם.
500 ג קמח לבן
5 ג סוכר
5 ג חומץ
5 ג מלח
10 ג שמן
360 ג מים
*שמן להשרות את הבצק.

מלית גבינה:
600 ג גבינת פטה או טוב טעם
350 ג גבינה לבנה
200 ג גבינה צהובה מגורדת
2 ביצים מדיום

הכנת המלית:
לערבב הכל יחד ולהכניס לשקית זילוף.

הכנת הבצק:
להכניס את כל המרכיבים למיקסר עם וו גיטרה
וללוש כ 7 דקות עד קבלת בצק רך ונעים.
לחלק את הבצק לכדורים במשקל 80/100 ג
ולסדר אותם בתוך קופסא רחבה וטיפה גבוהה.
לכסות את הכדורים בשמן לעטוף בניילון נצמד ולשמור בטמפ החדר(לפחות 6 שעות או לילה).

הכנה:
לפתוח כל כדור לעלה דק ככל האפשר לזלף את המלית לקפל שוליים ולגלגל.
לסדר במגש למרוח שמן מעל ולאפות ב 200 מעלות למשך כ 15-20 דק או גוון שחום יפה.
בתאבון❤️

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

דואט שמרים גבינה ושוקולד

רמת קושי-בינוני זמן הכנה-120 דק תפוקה-תבנית פיירקס מרובעת בגודל 23*23 קרמבל:60 ג חמאה קרה60 ג סוכר חום בהיר90 ג קמחהכנה:להכניס הכל למעבד מזון עדן מצב פירורים ולהניח בצד מלית שוקולד:80

פיצה נאפוליטנית

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'+24 שעות עד 72 שעות התפחה. תפוקה-5 פיצות קוטר 30. פיצה זה אחד ממאכלי המזון המהיר הנמכרים בעולם ותכלס אני לא חושב שיש מישהו שלא אוהב

קורס בניית מגשי אירוח 4 מפגשים

מגשי אירוח פינגר פוד וקטרינג חלבי.קורס אשר יעניק לכם ידע רב ונרחב איך בונים מגשים אסטתיים מגוונים וכמובן שיהיו רווחיים.איך מתמחרים נכון עליות ופוד קוסט.איך מכינים כל שלב ושלב כולל

עוגת דבש סופר עסיסית

העוגה הכי קלאסית ומתבקשת לראש השנה ויש לה לא מעט גירסאות הכנה.המתכון הבא אני חושב שהוא הכי מושלם כי הוא משלב דרך הכנה מאוד קלה והתוצאה פשוט וואו. רמת קושי-קל.

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין