Online Cooking Courses

סמבוסק

אוהבים סמבוסק אוהבים אבולעפיה?

המתכון הזה עולה על המקור באחריות.

אחלה מאפה לארוחת ערב משפחתית או סתם בשביל הכייף

יאללה מתחילים!!

רמת קושי-בינוני
זמן הכנה-חצי שעה+(לא כולל זמן התפחה ואפיה)
תפוקה-8 מאפים גדולים

מצרכים:
500 ג קמח לחם @israeliot_flour
או קמח לבן רגיל
10 ג שמרים יבשים
5 ג מלח
20 ג סוכר
250 ג מי ברז
40 ג חלב
כפית חומץ
30 ג שמן זית
הכנה:
במיקסר עם וו לישה לשים קמח,שמרים מלח,סוכר
ולהתחיל לערבב.
להוסיף חלב מים חומץ ושמן זית וללוש במהירות ביננונית כ 10-12 דק.
לעצור לכסות בניילון נצמד ולהתפיח שעה בטמפ החדר.
לאחר התפחה לחלק לכדורים במשקל של כ 100 גר
ולפתוח כל כדור לעיגול דק בעובי של כ 3-4 מ"מ,
למרוח רוטב עגבניות לפזר גבינה זיתים בצל וכל מה שבא לכם ושאתם אוהבים.
סוגרים למשולש כמו אוזן המן מורחים ביצה מפזרים שומשום ומכניסים לאפיה ב 220 מעלות למשך כ 15 דק
לבריאות ❤️

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

בראוניז קרמל וקרונפלקס קרספי

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-60 דק'. תפוקה-תבנית 20. המתכון הבא ללא ספק קצת מאתגר אבל שווה את המאמץ כי אחרי שתטעמו פשוט תצטערו שהכנת אותו כי הוא כל כך טעים, מענג

גלידה פיסטוק ממכרת מ4 מרכיבים בלבד

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'. תפוקה-1 ליטר. הקיץ הגיע ואיתו כמובן צצו המון סוגי גלידות חדשות שיוצרות ומפתחות מידי שנה החברות גלידה המוכרות בארץ ובעולם, ולא חסר כאלו.שטראוס, נסטלה ,בן

בריוש תפוחים מקורמלים

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-120 דק'. תפוקה-עוגה אחת קוטר 22. אני לא מכיר אחד שלא אוהב בצק שמרים, וככל שהבצק יותר עשיר אוהבים אותו יותר.בצק בריוש מתאפיין באחוז השומן הגבוה ביחס

בייגל ירושלמי

רמת קושי-קל. זמן הכנה-120 דק'. תפוקה-כ 10 בייגל בינוני. מצרכים: 1 קג קמח לחם חלות עשיר בגלוטן 10 ג שמרים יבשים 100 ג סוכר 10 ג מלח 80 ג שמו

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין