Online Cooking Courses

סמבוסק

אוהבים סמבוסק אוהבים אבולעפיה?

המתכון הזה עולה על המקור באחריות.

אחלה מאפה לארוחת ערב משפחתית או סתם בשביל הכייף

יאללה מתחילים!!

רמת קושי-בינוני
זמן הכנה-חצי שעה+(לא כולל זמן התפחה ואפיה)
תפוקה-8 מאפים גדולים

מצרכים:
500 ג קמח לחם @israeliot_flour
או קמח לבן רגיל
10 ג שמרים יבשים
5 ג מלח
20 ג סוכר
250 ג מי ברז
40 ג חלב
כפית חומץ
30 ג שמן זית
הכנה:
במיקסר עם וו לישה לשים קמח,שמרים מלח,סוכר
ולהתחיל לערבב.
להוסיף חלב מים חומץ ושמן זית וללוש במהירות ביננונית כ 10-12 דק.
לעצור לכסות בניילון נצמד ולהתפיח שעה בטמפ החדר.
לאחר התפחה לחלק לכדורים במשקל של כ 100 גר
ולפתוח כל כדור לעיגול דק בעובי של כ 3-4 מ"מ,
למרוח רוטב עגבניות לפזר גבינה זיתים בצל וכל מה שבא לכם ושאתם אוהבים.
סוגרים למשולש כמו אוזן המן מורחים ביצה מפזרים שומשום ומכניסים לאפיה ב 220 מעלות למשך כ 15 דק
לבריאות ❤️

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

דואט שמרים גבינה ושוקולד

רמת קושי-בינוני זמן הכנה-120 דק תפוקה-תבנית פיירקס מרובעת בגודל 23*23 קרמבל:60 ג חמאה קרה60 ג סוכר חום בהיר90 ג קמחהכנה:להכניס הכל למעבד מזון עדן מצב פירורים ולהניח בצד מלית שוקולד:80

פיצה נאפוליטנית

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'+24 שעות עד 72 שעות התפחה. תפוקה-5 פיצות קוטר 30. פיצה זה אחד ממאכלי המזון המהיר הנמכרים בעולם ותכלס אני לא חושב שיש מישהו שלא אוהב

קורס בניית מגשי אירוח 4 מפגשים

מגשי אירוח פינגר פוד וקטרינג חלבי.קורס אשר יעניק לכם ידע רב ונרחב איך בונים מגשים אסטתיים מגוונים וכמובן שיהיו רווחיים.איך מתמחרים נכון עליות ופוד קוסט.איך מכינים כל שלב ושלב כולל

עוגת דבש סופר עסיסית

העוגה הכי קלאסית ומתבקשת לראש השנה ויש לה לא מעט גירסאות הכנה.המתכון הבא אני חושב שהוא הכי מושלם כי הוא משלב דרך הכנה מאוד קלה והתוצאה פשוט וואו. רמת קושי-קל.

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין