רמת קושי-קל.
זמן הכנה-60 דק.
תפוקה-תבנית קוטר 24-26.
מצרכים:
ביצים (6 מדיום)
300 ג סוכר
כפית ת.וניל איכותי
230 ג קמח תופח טחנות ישראליות
250 ג קוקוס
150 ג מיץ תפוזים סחוט טרי
360 ג חמאה מומסת
לסירופ:
120 ג מים
75 ג סוכר
גירדה מתפוז אחד
הכנה:
במיקסר להקציף את הביצים והסוכר במהירות גבוהה לקציפה תפוחה
להוסיף את הוניל הקמח והקוקוס ולהמשיך לערבב להוסיףמאת מיץ התפוזים ולערבב.
להוסיף את החמאה בהדרגה תוך כדי ערבוב
ולסיים בעירבוב ידני עם לקקן לתערובת אחידה
להעביר את הבלילה לתבנית קפיצית קוגלוף birkmann לא נדבק ואופים ב 170 מעלות למשך 45 דק
הכנת הסירופ:
לבשל סוכר מים וגירדה לרתיחה ואיך שהעוגה יוצאת מהתנור יוצקים את הסירופ מעל
ממתינים לצינון והופכים את העוגה על צלחת הגשה.מקשטים באבקת סוכר וגירדת תפוז
תהנו חברים ושבת שלום ולא לשכוח לתייג ולשתף
@lublinsky_knives