Online Cooking Courses

בחושה תפוז קוקוס

רמת קושי-קל.

זמן הכנה-60 דק.

תפוקה-תבנית קוטר 24-26.

מצרכים:

ביצים (6 מדיום)
300 ג סוכר
כפית ת.וניל איכותי
230 ג קמח תופח טחנות ישראליות
250 ג קוקוס
150 ג מיץ תפוזים סחוט טרי
360 ג חמאה מומסת

לסירופ:
120 ג מים
75 ג סוכר
גירדה מתפוז אחד
הכנה:
במיקסר להקציף את הביצים והסוכר במהירות גבוהה לקציפה תפוחה
להוסיף את הוניל הקמח והקוקוס ולהמשיך לערבב להוסיףמאת מיץ התפוזים ולערבב.
להוסיף את החמאה בהדרגה תוך כדי ערבוב
ולסיים בעירבוב ידני עם לקקן לתערובת אחידה
להעביר את הבלילה לתבנית קפיצית קוגלוף birkmann לא נדבק ואופים ב 170 מעלות למשך 45 דק
הכנת הסירופ:
לבשל סוכר מים וגירדה לרתיחה ואיך שהעוגה יוצאת מהתנור יוצקים את הסירופ מעל
ממתינים לצינון והופכים את העוגה על צלחת הגשה.מקשטים באבקת סוכר וגירדת תפוז
תהנו חברים ושבת שלום ולא לשכוח לתייג ולשתף
@lublinsky_knives

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

טארטלט משמש

עונת המשמשים בשיאה וזה ממש פשע לא להכין איתם טארטלט ברטון משגע במילוי קרם שקדים כזה שיטריף לכם את החושים ויקרר לכם את החום המשוגע הזה. רמת קושי- בינוניכמות- 30

דואט שמרים גבינה ושוקולד

רמת קושי-בינוני זמן הכנה-120 דק תפוקה-תבנית פיירקס מרובעת בגודל 23*23 קרמבל:60 ג חמאה קרה60 ג סוכר חום בהיר90 ג קמחהכנה:להכניס הכל למעבד מזון עדן מצב פירורים ולהניח בצד מלית שוקולד:80

פיצה נאפוליטנית

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'+24 שעות עד 72 שעות התפחה. תפוקה-5 פיצות קוטר 30. פיצה זה אחד ממאכלי המזון המהיר הנמכרים בעולם ותכלס אני לא חושב שיש מישהו שלא אוהב

קורס בניית מגשי אירוח 4 מפגשים

מגשי אירוח פינגר פוד וקטרינג חלבי.קורס אשר יעניק לכם ידע רב ונרחב איך בונים מגשים אסטתיים מגוונים וכמובן שיהיו רווחיים.איך מתמחרים נכון עליות ופוד קוסט.איך מכינים כל שלב ושלב כולל

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין