Online Cooking Courses

דובשניות

אחד מהדברים שמסמלים את ראש השנה זה דובשניה.קטנה רכה בציפוי לבנבן ופריך שמשאירה רק טעם של עוד.כן אני יודע וכדי שגם אתם תדעו שזה פשוט אסון.אז באחריותכם ואם כן החלטתם בסוף להכין תכפילו את המתכון כי חבל שתעמדו ותכינו פעמיים ביום.

רמת קושי-קל.

זמן הכנה-30 דק.

תפוקה-כ55-50 עוגיות

חלק א':
120 ג סוכר חום דביק
6 ג כפית נס קפה
160 ג דבש
כפית .ת.וניל
90 ג שמן
20 ג חמאה

חלק ב':
4 ג א.סודה לשתיה

חלק ג':
120 ג ביצה

חלק ד':
1/2כפית ציפורן
1/2 מוסקט
6 ג קינמון
6ג א.אפיה
4 ג קקאו
16 ג קורנפלור
400 ג קמח
הכנה:
לשים את חלק א' בתוך סיר קטן לערבב ולהביא לרתיחה.ולכבות את האש.
להוסיף את חלק ב' ולערבב הייטב ולהניח בצד.
את חלק ג' לשים בתוך קערת מיקסר עם וו גיטרה ולהתחיל לערבב תוך כדי להוסיף את תערובת הקרמל ולערבב עוד דקה ולעצור.
להוסיף את כל חלק ד' ולערבב לבצק אחיד.
להעביר את התערובת לשקית זילוף עם צנטר חלק קוטר 1 ס"מ ולזלף עיגולים קטנים בקוטר כ 3 ס"מ
ולהכניס לתנור מחומם מראש 175 מעלות למשך 8 דק' להוציא ולצן.

זיגוג סוכר:
150 ג א.סוכר
טיפונת מים רותחים
הכנה:
להוסיף מים טיפ טיפה לתוך הא.סוכר ולערבב עד קבלת תערובת משחתית.
לטבול את העוגיות בזיגוג ולהניח מס דק' בטמ"פ החדר עד שהזיגוג מתייבש ולהעביר לצנצנת סגורה.

או לשים כפית מהזיגוג בתוך סיליקון שקעים ולשים מעל את הדובשנית ולהמתין עד להתמצקות הסוכר.(זה לוקח יותר זמן)

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

דואט שמרים גבינה ושוקולד

רמת קושי-בינוני זמן הכנה-120 דק תפוקה-תבנית פיירקס מרובעת בגודל 23*23 קרמבל:60 ג חמאה קרה60 ג סוכר חום בהיר90 ג קמחהכנה:להכניס הכל למעבד מזון עדן מצב פירורים ולהניח בצד מלית שוקולד:80

פיצה נאפוליטנית

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'+24 שעות עד 72 שעות התפחה. תפוקה-5 פיצות קוטר 30. פיצה זה אחד ממאכלי המזון המהיר הנמכרים בעולם ותכלס אני לא חושב שיש מישהו שלא אוהב

קורס בניית מגשי אירוח 4 מפגשים

מגשי אירוח פינגר פוד וקטרינג חלבי.קורס אשר יעניק לכם ידע רב ונרחב איך בונים מגשים אסטתיים מגוונים וכמובן שיהיו רווחיים.איך מתמחרים נכון עליות ופוד קוסט.איך מכינים כל שלב ושלב כולל

עוגת דבש סופר עסיסית

העוגה הכי קלאסית ומתבקשת לראש השנה ויש לה לא מעט גירסאות הכנה.המתכון הבא אני חושב שהוא הכי מושלם כי הוא משלב דרך הכנה מאוד קלה והתוצאה פשוט וואו. רמת קושי-קל.

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין