רמת קושי-בינוני.
זמן הכנה-90 דק.
תפוקה-רינג 20.
אין אין אין חגיגה.בלי בלי בלי עוגה.
אז למה לקנות אם אפשר להכין לבד ואפילו להנות.עוגת שוקולד רכה ועסיסית בקלי קלות של הכנה והכי חשובה יפייפיה וטעימה.
אז בוא נכין!!
רינג קוטר 20
2 ביצים לארג
200 ג סוכר לבן
65 ג סוכר חום בהיר
110 ג שמן
85 ג קקאו
10 ג פודינג וניל
230 ג קמח
4 ג סודה לשתיה
10 ג א.אפיה
265 ג מים רותחים
הכנה:
להקציף ביצים שלימות יחד עם הסוכרים לקציפה תפוחה ואוורירית.להוסיף שמן בהדרגה תוך כדי הקצפה.
להוסיף את כל היבשים ולהקציף ותוך כדי הקצפה להוסיף את המים הרותחים עד קבלת תערובת אחידה וללא גושים.
לצקת את התערובת לתבנית עם נייר אפיה
ולאפות ב 170 כ 40 דק להוציא ולצנן.
גנאש שוקולד:
150 ג שמנת מתוקה
150 ג שוקולד מריר
הכנה:
להמיס יחד במיקרוגל ולערבב לתערובת אחידה.
סירופ סוכר:
1/4 כוס מים
1/4 כוס סוכר
כפית ת.רום
הכנה:
לחמם הכל יחד במיקרוגל עד שהסוכר נמס.
הרכבה:
לחתוך את העוגה ל2 ולהרטיב בסירופ
למרוח מעל כ 5 כפות מהגנאש שוקולד
לסגור עם הבסיס השני ולהרטיב שוב בסירופ
ולהכניס למקפיא למס דקות.
להוציא מהמקפיא ולהניח על רשת ולצקת מעל את כל הגנאש ולעבור עם פלטה
לציפוי:
מזרה שוקולד להדביק מסביב לעוגה
ולקשט מעל ומסביב בשוקולדים שרוצים.