Online Cooking Courses

טרמיסו

רמת קושי-קל

זמן הכנה-20 דק

תפוקה-6/8 מנות (תלוי בגודל הכוס)

טירמיסו -Tiramisù- המשמעות ("הרם אותי למעלה")

טרמיסו הוא קינוח איטלקי מסורתי שמגיע מאיזור מזרח אטליה.הקינוח מורכב מקרם גבינה אוורירי וביסקוטים ספוגים בקפה.הקינוח יכול להיות מוגש כעוגה גדולה או כקינוחי כוסות ומנות אישיות.במקור האיטלקים מכינים את הטרמיסו משלושה מרכיבים בלבד סוכר,גבינת מסקרפונה עשירה בשומן וביצים טריות.לכן חשוב להגיש את הקינוח בהקדם ולא מומלץ לתת לנשים בהריון.באחד הטיולים הקולינרים שלי באיטליה (רומא) השתתפתי בסדנאות בישול ואפיה וכמובן בהכנת אחת מנות הדגל שלהם הטרמיסו ודאגתי לכם גם למתכון המקורי בקישור המצורף.

המתכון כאן הוא מתכון בגירסה שונה מהמקור אבל לא פחות טעים ובלי ביצים.מוזמנים להכין את 2 המתכונים ולהחליט מה אהבתם יותר וכמובן לשתף אותי

מלית גבינה מסקרפונה:

120 ג חלב

50 ג פודינג וניל

250 ג שמנת מתוקה

100 ג סוכר

200 ג מסקרפונה טמפ החדר

2 ג נס קפה

הכנת המלית:

לשים במיקסר חלב שמנת פודינג וסוכר ונס קפה ולהקציף למרקם יוגורט.להוסיף את המסקרפונה ולהמשיף להקציף למרקם יציב.להעביר לשקית זילוף ולשמור בצד עד להרכבה

סירופ להרטבת הביסקוטים:

150 ג חלב

2 ג נס קפה

בישקוטים:כ200 ג

ציפוי: אבקת קקאו איכותית

הרכבה:

לטבול את הבסקוטים בחלב והקפה ולסדר אותם במגש צפופים אחד לשני.לקרוץ עיגולים בקוטר הכוס הגשה שלכם ולהניח בתחתית הכוס.מזלפים חצי גובה מהקרם ומניחים מעל עוד בסיס בסקוטים ומכסים ביתרת הקרם.מפזרים בנדיבות א.קקאו איכותית ומגישים.

ניתן לשמור בקירור עד שבוע ימים או בהקפאה ולהפשיר לפני הגשה

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

דואט שמרים גבינה ושוקולד

רמת קושי-בינוני זמן הכנה-120 דק תפוקה-תבנית פיירקס מרובעת בגודל 23*23 קרמבל:60 ג חמאה קרה60 ג סוכר חום בהיר90 ג קמחהכנה:להכניס הכל למעבד מזון עדן מצב פירורים ולהניח בצד מלית שוקולד:80

פיצה נאפוליטנית

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'+24 שעות עד 72 שעות התפחה. תפוקה-5 פיצות קוטר 30. פיצה זה אחד ממאכלי המזון המהיר הנמכרים בעולם ותכלס אני לא חושב שיש מישהו שלא אוהב

קורס בניית מגשי אירוח 4 מפגשים

מגשי אירוח פינגר פוד וקטרינג חלבי.קורס אשר יעניק לכם ידע רב ונרחב איך בונים מגשים אסטתיים מגוונים וכמובן שיהיו רווחיים.איך מתמחרים נכון עליות ופוד קוסט.איך מכינים כל שלב ושלב כולל

עוגת דבש סופר עסיסית

העוגה הכי קלאסית ומתבקשת לראש השנה ויש לה לא מעט גירסאות הכנה.המתכון הבא אני חושב שהוא הכי מושלם כי הוא משלב דרך הכנה מאוד קלה והתוצאה פשוט וואו. רמת קושי-קל.

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין