Online Cooking Courses

טרמיסו

רמת קושי-קל

זמן הכנה-20 דק

תפוקה-6/8 מנות (תלוי בגודל הכוס)

טירמיסו -Tiramisù- המשמעות ("הרם אותי למעלה")

טרמיסו הוא קינוח איטלקי מסורתי שמגיע מאיזור מזרח אטליה.הקינוח מורכב מקרם גבינה אוורירי וביסקוטים ספוגים בקפה.הקינוח יכול להיות מוגש כעוגה גדולה או כקינוחי כוסות ומנות אישיות.במקור האיטלקים מכינים את הטרמיסו משלושה מרכיבים בלבד סוכר,גבינת מסקרפונה עשירה בשומן וביצים טריות.לכן חשוב להגיש את הקינוח בהקדם ולא מומלץ לתת לנשים בהריון.באחד הטיולים הקולינרים שלי באיטליה (רומא) השתתפתי בסדנאות בישול ואפיה וכמובן בהכנת אחת מנות הדגל שלהם הטרמיסו ודאגתי לכם גם למתכון המקורי בקישור המצורף.

המתכון כאן הוא מתכון בגירסה שונה מהמקור אבל לא פחות טעים ובלי ביצים.מוזמנים להכין את 2 המתכונים ולהחליט מה אהבתם יותר וכמובן לשתף אותי

מלית גבינה מסקרפונה:

120 ג חלב

50 ג פודינג וניל

250 ג שמנת מתוקה

100 ג סוכר

200 ג מסקרפונה טמפ החדר

2 ג נס קפה

הכנת המלית:

לשים במיקסר חלב שמנת פודינג וסוכר ונס קפה ולהקציף למרקם יוגורט.להוסיף את המסקרפונה ולהמשיף להקציף למרקם יציב.להעביר לשקית זילוף ולשמור בצד עד להרכבה

סירופ להרטבת הביסקוטים:

150 ג חלב

2 ג נס קפה

בישקוטים:כ200 ג

ציפוי: אבקת קקאו איכותית

הרכבה:

לטבול את הבסקוטים בחלב והקפה ולסדר אותם במגש צפופים אחד לשני.לקרוץ עיגולים בקוטר הכוס הגשה שלכם ולהניח בתחתית הכוס.מזלפים חצי גובה מהקרם ומניחים מעל עוד בסיס בסקוטים ומכסים ביתרת הקרם.מפזרים בנדיבות א.קקאו איכותית ומגישים.

ניתן לשמור בקירור עד שבוע ימים או בהקפאה ולהפשיר לפני הגשה

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

עוגת יום הולדת שוקולדית

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-90 דק. תפוקה-רינג 20. אין אין אין חגיגה.בלי בלי בלי עוגה. אז למה לקנות אם אפשר להכין לבד ואפילו להנות.עוגת שוקולד רכה ועסיסית בקלי קלות של הכנה

בראוניז קרמל וקרונפלקס קרספי

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-60 דק'. תפוקה-תבנית 20. המתכון הבא ללא ספק קצת מאתגר אבל שווה את המאמץ כי אחרי שתטעמו פשוט תצטערו שהכנת אותו כי הוא כל כך טעים, מענג

גלידה פיסטוק ממכרת מ4 מרכיבים בלבד

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'. תפוקה-1 ליטר. הקיץ הגיע ואיתו כמובן צצו המון סוגי גלידות חדשות שיוצרות ומפתחות מידי שנה החברות גלידה המוכרות בארץ ובעולם, ולא חסר כאלו.שטראוס, נסטלה ,בן

בריוש תפוחים מקורמלים

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-120 דק'. תפוקה-עוגה אחת קוטר 22. אני לא מכיר אחד שלא אוהב בצק שמרים, וככל שהבצק יותר עשיר אוהבים אותו יותר.בצק בריוש מתאפיין באחוז השומן הגבוה ביחס

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין