Online Cooking Courses

עוגת קונקורד ברולה לפסח

רמת קושי-בינוני.

זמן הכנה-כ 5-6 שעות.

תפוקה-עוגה אחת קוטר 20.

עוגת הקונקורד עוגה קלאסית שבנויה משכבות ומקלות מרנג ומוס שוקולד.עוגה שבמקור שלה מאוד מתוקה.

כאן אני מביא לכם פרשנות חדשה ומאוזנת לעוגת הקונקורד בשילוב קרם ברולה קפה פאדד שוקולד ומוס מריר.

העוגה מתאימה לפסח ולכל ימות השנה.עוגה חגיגית מאוד ומרשימה.

יאללה בואו נתחיל…..

קרם ברולה קפה רינג 20 או סיליקון סגור:
15 ג פולי קפה
200 ג שמנת מתוקה
40 ג חלמון
40 ג סוכר

הכנה:
לבשל שמנת סוכר ופולים לרתיחה.
לסנן את הפולים ולצנן את השמן מעט
לשפוך שמנת בהדרגה לחלמונים ולטרוף
להעביר לתבנית ולאפות ב 130 למשך 30 דק'
להוציא ולהקפיא הייטב

מרנג קקאו רינג קוטר 20:
150 ג חלבון
150 ג סוכר
150 ג א.סוכר
20 ג קקאו מנופה

הכנה:
להקציף חלבון ולהוסיף סוכר בהדרגה ולהקציף לקצף יציב מאוד.
מנפים קקאו וא.סוכר ומקפלים למרקם אחיד
מעבירים לשקית זילוף עם צנטר חלק 10 מ"מ ומזלפים בסיס 1
ועם שאר המרנג מזלפים מקלות דקים וארוכים. מפזרים קקאו מעל המקלות ומכניסים לאפיה ב 100 מעלות למשך כשעתיים וחצי

פאדג שוקולד רינג קוטר 20:
65 ג שוקולד מריר
65 ג חמאה
75 ג סוכר חום בהיר
90 ג ביצים
28 ג קקאו

הכנה:
להמיס שוקולד וחמאה במיקרוגל ולערבב הייטב.
להוסיף סוכר ולערבב.
להוסיף ביצים ולערבב.
להוסיף קקאו ולערבב הייטב.
לצקת לרינג ולאפות ב 170 למשך 10 דק' להוציא ולצנן.

מוס שוקולד:
300 ג שוקולד מריר
150 ג שמנת מתוקה
225 ג שמנת מתוקה מוקצפת יוגורט

הכנה:
להמיס שוקולד ושמנת ולערבב לגנאש.
לחבר בהדרגה את השמנת המוקצפת בעזרת מטרפה עד קבלת מרקם אחיד.
להכניס למקרר להתייצבות קלה במשך כ 10 דק
עד להרכבה.

הרכבה:
על הפאדג לזלף שכבה מהמוס ולהניח מעל דיסקית מרנג.
מעל המרנג לזלף עוד שכבה מהמוס ולהניח מעל את הברולה.
לזלף מעל עוד שכבה מהמוס ולהחליק בעזרת פלטה מעל ובצדדים.
לשבור את המקלות מרנג בגדלים שונים ולסדר מסביב.
את יתרת המוס לזלף מעל ולסדר את יתרות המקלות בצורת רעפים.

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

דואט שמרים גבינה ושוקולד

רמת קושי-בינוני זמן הכנה-120 דק תפוקה-תבנית פיירקס מרובעת בגודל 23*23 קרמבל:60 ג חמאה קרה60 ג סוכר חום בהיר90 ג קמחהכנה:להכניס הכל למעבד מזון עדן מצב פירורים ולהניח בצד מלית שוקולד:80

פיצה נאפוליטנית

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'+24 שעות עד 72 שעות התפחה. תפוקה-5 פיצות קוטר 30. פיצה זה אחד ממאכלי המזון המהיר הנמכרים בעולם ותכלס אני לא חושב שיש מישהו שלא אוהב

קורס בניית מגשי אירוח 4 מפגשים

מגשי אירוח פינגר פוד וקטרינג חלבי.קורס אשר יעניק לכם ידע רב ונרחב איך בונים מגשים אסטתיים מגוונים וכמובן שיהיו רווחיים.איך מתמחרים נכון עליות ופוד קוסט.איך מכינים כל שלב ושלב כולל

עוגת דבש סופר עסיסית

העוגה הכי קלאסית ומתבקשת לראש השנה ויש לה לא מעט גירסאות הכנה.המתכון הבא אני חושב שהוא הכי מושלם כי הוא משלב דרך הכנה מאוד קלה והתוצאה פשוט וואו. רמת קושי-קל.

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין