רמת קושי-קל.
זמן הכנה-15 דק'.
תפוקה-כ35 יח'.
אם אתם כאן כנראה שגם אתם מאוהבי העוגיות בוטנים המסורתיות בפסח.
אבל משנה לשנה כל פעם שקונים משהו משתנה בעוגיות שמוכרים ולא תמיד הם טעימות לפעמים מתוקות מידי
או סתם יבשות ושלא נדבר על המחירים המוגזמים שלפעמים דורשים.
אז למה לקנות אם אפשר להכין?הרבה יותר טעים,הרבה יותר זול,ובכזאת קלות ומהירות שלא תאמינו.
סהכ 15 דק עבודה שזה כולל גם זמן האפיה ויש לכם את העוגיות בוטנים הכי טעימות אפילו לכל השנה.
הטיפ שלי לפני שמתחילים זה לא לוותר על הדבש בשום צורה שהיא.האופציה השניה במקום הדבש זה סוכר אינוורטי
מה שעוזר בסוף לעוגיות להישאר רכות ולשמור על הלחות שלהם בפנים.
אז יאללה בואו נתחיל…..
2 ביצים לארג
100 ג סוכר
1/2 כפית קינמון
15 ג דבש
20 ג מים
400 ג בוטנים קלויים וטחונים
הכנה:
להקציף ביצים וסוכר לקציפה תפוחה.
להוסיף את שאר המרכבים ולערבב הייטב בלקקן.
להעביר לשקית זילוף עם צנטר חלק קוטר 12מ"מ.
מזלפים תלוליות על גבי נייר אפיה.
מכניסים לאפיה ב170 למשך 10 דק'. מוציאים מצננים ושומרים בצנצנת סגורה.
תהנו וחג שמח🐪