Online Cooking Courses

צנים פירות יבשים

רמת קושי-בינוני.

זמן הכנה-75 דק כולל יבוש.

תפוקה-2 פורמות 20/4.

מרכיבים:

146 ג סוכר
146 ג קמח
4 ביצים M (200ג)
40 ג דבש
186 ג מיקס פירות יבשים קצוצים
(צימוקים ,משמש ,דבלות ,צימוקים)
210 ג מיקס אגוזים קצוצים(לוז מלך שקד שלם)

הכנה:
להכניס הכל לתוך קערת מיקסר ולערבב עם וו גיטרה לתערובת טיפה נוזלית
להעביר לתוך הפורמות עד למעלה שהם עטופות עם נייר כסף
ולאפות 30 דקות ב 175 מעלות
להוציא לצנן ולחתוך את החלק העליון כדי ליישר.לחלץ מהפורמה ולפרוס לפרוסות דקות ככל הניתן לסדר במגש ולהכניס שוב לאפיה ב 120 מעלות למשך עוד כחצי שעה עד יבוש.לשמור בצנצנת סגורה

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

דואט שמרים גבינה ושוקולד

רמת קושי-בינוני זמן הכנה-120 דק תפוקה-תבנית פיירקס מרובעת בגודל 23*23 קרמבל:60 ג חמאה קרה60 ג סוכר חום בהיר90 ג קמחהכנה:להכניס הכל למעבד מזון עדן מצב פירורים ולהניח בצד מלית שוקולד:80

פיצה נאפוליטנית

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'+24 שעות עד 72 שעות התפחה. תפוקה-5 פיצות קוטר 30. פיצה זה אחד ממאכלי המזון המהיר הנמכרים בעולם ותכלס אני לא חושב שיש מישהו שלא אוהב

קורס בניית מגשי אירוח 4 מפגשים

מגשי אירוח פינגר פוד וקטרינג חלבי.קורס אשר יעניק לכם ידע רב ונרחב איך בונים מגשים אסטתיים מגוונים וכמובן שיהיו רווחיים.איך מתמחרים נכון עליות ופוד קוסט.איך מכינים כל שלב ושלב כולל

עוגת דבש סופר עסיסית

העוגה הכי קלאסית ומתבקשת לראש השנה ויש לה לא מעט גירסאות הכנה.המתכון הבא אני חושב שהוא הכי מושלם כי הוא משלב דרך הכנה מאוד קלה והתוצאה פשוט וואו. רמת קושי-קל.

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין