רמת קושי-קל
זמן הכנה-45 ד
תפוקה-22 עוגיות
מרכיבים:
150 ג חמאה
50ג א.סוכר
50 ג סוכר
4 חלמונים לארג
1 כפית ת.וניל
150 ג קמח תופח
20 ג א.חלב (אופציה)
200 ג קורנפלור
הכנה:
במיקסר עם וו גיטרה לשים
חמאה סוכרים ווניל ולערבב כ 5 דק לקרם אחיד.להוסיף חלמונים בהדרגה ולערבב.להוסיף את היבשים ולערבב לבצק אחיד.לרדד את הבצק בין 2 ניירות אפיה לעובי 3 מ"מ לחתוך לאצבעות 9*2ו להקפיא כ 20 דק לסדר במגש ולאפותב 160 למשך כ 10-12 להוציא אותם בגוון לבנבן.לצנן.
להרכבה:
קוקוס
ריבת חלב יציבה
למלא ריבת חלב בנדיבות
ולצפות בקוקוס